Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Onze cliënten (jouw collega's) die veel baat hebben bij een gezonde werkomgeving. Jij gaat samen met jouw collega's, als onderdeel van hun dagbestedingsplan, werken aan de opdrachten van onze klanten. Kortom, je bent er als begeleider door:
 • op gelijke voet samen te werken met jouw collega's.
 • de doelen en voortgang van het dagbestedingsplan te bewaken.
 • registratie en rapportage toe te passen.
 • jouw werkplek zowel in- als extern goed te vertegenwoordigen.
Jouw nieuwe collega’s van de arbeidsmatige activiteitendienst wachten al op je. Met jou als begeleider zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, samen met cliënten (collega's) werken aan opdrachten van verschillende klanten. Deze opdrachten verwerken wij in onze eigen kwekerij, timmerwerkplaats, bloemenwinkel of productieruimte. Samen met jouw collega's ga je aan het werk en ben jij verantwoordelijk voor een fijne werkdag van het team. Natuurlijk is het ook belangrijk dat de opdracht voor die dag afkomt. Met jouw begeleidingsvaardigheden speel jij daarbij in op de diverse voorkomende psychiatrische problematieken.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Aanpakkersmentaliteit, collegiaal en mensgericht. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en type behandelprogramma. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als begeleider bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.893,- en € 2.815,- (CAO GGZ, functiegroep 35) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 24 uur per week voor een jaar.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een echte aanpakker want er moet iedere dag veel werk verzet worden. Daarnaast ben jij mensgericht en open, waardoor je patiënten makkelijk meeneemt in het deelnemen aan het werk. 
 • een afgeronde opleiding spw/mz niveau 3.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1883 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als begeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Jaap Vlijm (teamleider) via +31 630955862. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 30-09-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator