Regio: Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als verpleegkundig specialist ben je onderdeel van het multidisciplinaire team Kliniek Meerzicht in Lelystad. Het team bestaat uit circa 15 medewerkers. Je hebt je eigen caseload en samen met jouw collega’s ben je nauw betrokken bij de patiënt ieder vanuit zijn of haar eigen discipline. Doorgaans vinden de werkzaamheden plaats tussen 8.30 uur –17.00 uur.
Je bent iemand die houdt van pionieren en bouwen, de kracht van de open kliniek omarmt en zowel als behandelaar, innovator en coach een stevige bijdrage levert aan kwaliteit van zorg en het terugdringen van dwang & drang. Kortom, je bent er als verpleegkundig specialist door: 

 
 • patiënten te behandelen en te begeleiden in hun herstelproces.
 • steeds te beoordelen of de behandeling nog voldoende aansluit of opname noodzakelijk is, of de veiligheid van de patiënt is gewaarborgd en of familie en naasten voldoende betrokken zijn.
 • zowel bij opname en ontslag de randvoorwaarden te regelen.
 • vorm te geven aan je functie en dit door te ontwikkelen, omdat dit een nieuwe functie is binnen het team. 

Binnen ons team is het vanzelfsprekend dat wij er voor elkaar zijn. We staan voor elkaar klaar en geven oprechte feedback en laten elkaar groeien als persoon en in onze rollen als professional. Ook werk je samen met andere verpleegkundig speciallisten binnen 24 uurs acuut, om zo ook kennis en ervaringen te delen. De eindverantwoordelijkheid van elk team ligt bij de psychiater. De methodiek van Herstel Ondersteunende Zorg kent vele facetten, je wordt ondersteund wordt door een ruim aanbod trainingen in de vorm van e-learning.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verpleegkundig specialist bij GGz Centraal rekenen op:

 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent een stabiele factor binnen het team en wisselt graag expertise en ervaringen uit met collega's. Daarnaast ben je daadkrachtig en beschik je over analytisch vermogen om juiste beslissingen te maken. Ook heb je voor deze baan:
 
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ en een BIG-registratie.
 • minimaal 2 jaar werkervaring in een klinische setting van de ggz.
 • kennis van relevante wet- en regelgeving, veldnormen, best practices en multidisciplinaire richtlijnen en je kunt deze toepassen.
 • bij voorkeur didactische en coachende kennis en vaardigheden. 
 • somatische kennis heeft een grote voorkeur. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Meerzicht in Lelystad. Vanuit Noord Flevoland en de Noordoostpolder kunnen volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek hier terecht voor een breed behandelaanbod. Er wordt zorg geleverd vanuit gebiedsteams, specialistische teams en/of klinieken. Met de A6 op steenworp afstand is deze locatie goed en bijna filevrij bereikbaar vanuit verschillende naastgelegen provincies. 
 
De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundig specialist op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Lelystad.  

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of mail met Kirsten Nederveen (verpleegkundig specialist) via +31 610949384 of k.nederveen@ggzcentraal.nl of neem contact op met Jozarni de Lange (hoofd behandelzaken) via +31 682676338. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881340415.

Als we de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 05-10-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn