Regio: Almere
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Kinderen en jongeren tot 18 jaar met complexe psychiatrische problematiek, samen met hun ouders. Het bieden van de juiste begeleiding en behandeling, zowel in groeps- als individueel verband, staan hierbij centraal. Kortom, je bent er als begeleider door:
  • invulling te geven aan de dagelijkse individuele en groepsgerichte begeleiding en verzorging van de kinderen.
  • samenwerking te zoeken met ouders en het betrokken behandelteam.
  • vanuit jouw observaties een goede dagstructuur te bewaken.
Als begeleider ben je betrokken bij de drie teams op onze locatie in Almere waar wij kinderen en jeugdigen met diverse problematieken begeleiden en behandelen. De drie teams in het kort:

Kliniek: Hier verblijven jongeren tussen de 12 en 18 jaar die in een crisissituatie verkeren. Wij bieden daarom intensieve behandeling om de situatie zo snel mogelijk te laten stabiliseren.
 
Deeltijdbehandeling: Hier behandelen we kinderen van 6 tot 12 jaar met (een vermoeden van) neuropsychiatrische problematiek (bv. een autisme spectrum stoornis en/of ADHD). Het bieden van de juiste begeleiding en behandeling, zowel in groeps- als individueel verband, staan hierbij centraal.

Dagbehandeling (de Kerseboom): Hier behandelen we kinderen tot 6 jaar met een autisme spectrum stoornis. Verdeeld over twee groepen zetten wij ons in om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren en veiligheid binnen het gezin te waarborgen.

Vanuit een flexibele rol wordt jij ingezet op de afdeling waar op dat moment, of in die periode, de behoefte ligt. Zo is het voor jou een leuke manier om verschillende interessante doelgroepen binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie te leren kennen. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als begeleider bij GGz Centraal rekenen op: 
  • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.101,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur. 
  • een contract voor 16-24 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
  • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een teamplayer, zodat de samenwerking met de verschillende teams soepel verloopt. Daarnaast ben je leergierig en toon je initiatief, hierdoor groeien we samen naar optimale kwaliteit van zorg voor deze kwetsbare doelgroep. Ook heb je voor deze baan:
  • een afgeronde mbo opleiding spw, mz of verpleegkundige niveau 4, of je bent laatste jaars student social work of hbo-v.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Fornhese locatie Almere. Op deze locatie zijn verschillende behandelingen mogelijk. Denk aan wekelijkse of 2-wekelijkse gesprekken of een andere vorm van therapie, thuisbegeleiding, deeltijd- of ambulante behandeling. De focus ligt op het verminderen van de klachten én het ondersteunen van de omgeving. Ouders en/of verzorgers worden actief betrokken bij de behandeling.  

Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Vanuit verschillende locaties en samen met ruim 325 collega’s en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als begeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Bert Molenaar (teamleider) via +31 610939725. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 04-11-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator