Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten die langer durende intensieve zorg nodig hebben. Alle cliënten hebben een dubbel of triple diagnose. Door het vergroten van de autonomie en het (terug)krijgen van de eigen regie begeleiden wij de cliënten naar herstel. In de nacht bewaken wij het dag- en nachtritme van de cliënten. Hierbij voorzien we vooral in basisbehoeften en zijn rust en stabiliteit de belangrijkste pijlers. Kortom, je bent er als verpleegkundige nachtdienst door: 
 • de (nacht) rust van de cliënten op de afdeling te waarborgen.
 • cliënten te ondersteunen in de hulpvraag.
 • de voorbereidingen voor de dagdienst gereed te maken.
Als onderdeel van het team werk je zowel op afdeling de Duynenhof als de Bunt. Met jou als verpleegkundige nachtdienst zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk langer durende intensieve zorg bieden aan volwassenen vanaf 21 jaar. Het team bestaat uit verpleegkundigen, social workers en ggz-agoogen. De Duynenhof is een gesloten afdeling en biedt bescherming aan maximaal 16 cliënten, voor wie er dag en nacht begeleiding is. Er zijn tien zit-slaapkamers en zes HAT-woningen. De huiskamer, activiteitenruimte en binnentuin zijn beschikbaar voor alle cliënten. De Bunt is een open afdeling met 6 cliënten die werken aan hun herstel. In de nacht werk je in een team 3 collega's, waarvan er iedere nacht 2 op de Duynenhof, en 1 op de Bunt werkzaam zal zijn. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? We zijn er op gericht om de lat steeds hoger te leggen om zo de best mogelijke zorg te bieden. We mogen samen fouten maken en daarbij leren we van en met elkaar. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 

Goed om te weten; bij een contract voor meer dan 24 uur per week is inzet op andere diensten (dag of avond) noodzakelijk door CAO richtlijnen.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24 – 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent enthousiast en creatief, zodat je oplossingen bedenkt waar collega's nog niet aan gedacht hebben. Uiteraard kun je snel schakelen, omdat de hectiek van de situatie daar soms om vraagt. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde mbo- of hbo-opleiding tot verpleegkundige. 
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • aantoonbare werkervaring in de psychiatrie. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar. 

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige nachtdienst op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Bertram van Rijssen (teamleider) +31 623218965. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 06-01-2022
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator