Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Vanuit jouw expertise draag je als zeer ervaren projectmanager de verantwoordelijkheid voor complexe en strategische projecten en geef je leiding aan de projectleiders van het Strategisch Concernbreed Projectenteam (SCPT). Je bent een strategische gesprekspartner als het gaat concernbrede projecten en zorgt er daarnaast voor dat het team zich ontwikkelt tot een professioneel en kwalitatief hoogwaardig projectteam. Met jouw energie en door de inzet van tact, overtuigingskracht en aanstekelijk enthousiasme weet je draagvlak te creëren en zorg je ervoor dat complexe projecten succesvol zijn. Je bent het gewend om overstijgend en analytisch te denken en handelen en kunt anticiperen op wat er nodig is. Voor nu en voor de toekomst.

Kortom, je bent er als hoofd SCPT door:
 • leiding te geven aan een team projectleiders en zorg te dragen voor verdere ontwikkeling van projectmanagementkwaliteiten.
 • zelf strategische concernbrede projecten te leiden.
 • de organisatie te enthousiasmeren voor de ‘GGz Centraal projectaanpak’ en hen te ondersteunen bij het gezamenlijk gebruik hiervan.
 • het SCPT te vertegenwoordigen in het MT, de RVZe's en de vakcentra.
 • externe contacten te onderhouden met andere GGZ-instellingen en/of kwaliteitsstatuten om zo op de hoogte te zijn en blijven met de ontwikkelingen en trends in de sector.
Vanuit jouw rol als projectmanager zet jij een heldere koers uit, pak je door en ben je de verbindende factor tussen het SCPT en de organisatie. 
 
Je legt verantwoording af aan de Raad van Bestuur en fungeert als strategisch gesprekspartner. Met de RvB, regiodirecteuren en managers vakcentra participeer je in het MT. Samen met hen ben je een belangrijke speler in het realiseren van de ambities van GGz Centraal. Als MT-lid zorg je ervoor dat de voortgang van lopende en beoogde toekomstige projecten van het SCPT op het juiste moment wordt besproken in het MT.
 
Jouw nieuwe werkplek in Amersfoort is met de A28 op steenworp afstand goed bereikbaar. Daarnaast ben je regelmatig te vinden op andere locaties en werk je vanuit huis. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als hoofd SCPT bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is mogelijk onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent een deskundige en stevige professional met het talent om belangen te kunnen afwegen en daadkrachtig besluiten te nemen. Met oog voor persoonlijke kwaliteiten en competenties inspireer je de medewerkers aan wie je leiding geeft en draag je bij aan verdere professionalisering van het team. Naast het leiden van het projectteam en de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen ben je een volwaardig gesprekspartner voor MT en de Raad van Bestuur. Binnen een complexe organisatie als GGz Centraal weet jij je weg te vinden en ‘aan tafel’ te komen. Eventuele hobbels op de weg weet je te pareren en je werkt doelgericht naar de stip op de horizon. Ook heb je voor deze baan: 
 • een opleiding op academisch niveau afgerond. Daarnaast is een afgeronde wo-opleiding op het gebied van projectmanagement (Prince II, Lean/Six Sigma, Agile/Scrum) een pre.
 • een aantoonbaar trackrecord  in het leiden van succesvolle complexe projecten, project- en verandermanagement en het aansturen van een team van professionals.
 • affiniteit met zorg en/of geestelijke gezondheidszorg, ervaring in de sector is een pre.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als projectmanager en versterk GGz Centraal.

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Neem dan contact op met Arjan Theil, Raad van Bestuur, via het bestuurssecretariaat 033 4609 707. Voor algemene vragen en vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 23 september in de ochtend en maandag 27 september in de namiddag en avond. Na de sluitingsdatum (16 september voor 17.00 uur) worden de sollicitatiegegevens beoordeeld. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 17-09-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator