Regio: Laren
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

In de functie van teamleider bedrijfsvoering geef je leiding aan circa 40 (30 FTE) verpleegkundigen en begeleiders, binnen de zorgprogramma’s Psychiatrie & Verslaving en Neuropsychiatrie (57 klinische plaatsen) van Juliana-Oord. Je bent verantwoordelijk voor een adequate bedrijfsvoering, ter ondersteuning van het team zodat zij een optimale kwaliteit van zorg kunnen leveren. Je bent er als teamleider bedrijfsvoering door: 
 
 • de afdelingen Psychiatrie & Verslaving en Neuropsychiatrie te coachen en te begeleiden.
 • verzuim-, voortgang- en jaargesprekken te organiseren en te voeren.
 • de toegewezen budgetten te bewaken en scholingsplannen/jaarplannen te maken.
 • deel te nemen aan en input geven in het teamleidersoverleg om mede beleid te bepalen en vorm te geven.
 • in- en externe contacten binnen het werkveld te onderhouden.
 • de inhoudelijke ontwikkeling van het team en cluster te stimuleren.


Jouw nieuwe collega’s van Juliana-Oord wachten al op je. Met jou als teamleider bedrijfsvoering zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, directe zorg bieden aan patiënten op de open afdelingen en in het behandelhuis. In samenwerking met het team zorg je voor een optimaal behandel- en leefklimaat. Je schakelt  veel met de collega’s die er op dat moment van de dag aanwezig zijn. Zo blijf je betrokken en ben op de hoogte van wat er op de werkvloer speelt. Daarnaast lever jij jouw input aan het projectteam met betrekking tot de doorontwikkeling en optimalisering van het team/cluster.
Dit alles in het teken van ons Kompas. Nieuwsgierig wat dit inhoud? Klik dan hier.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? In ontwikkeling, deskundig en optimistisch, we staan open voor goede ideeën en verwachten eigen initiatief.
En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.  

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als teamleider bedrijfsvoering bij GGz Centraal rekenen op: 
  
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.607,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur. Afhankelijk van de opleidingsachtergrond (hbo zorgmanagement) en eventuele opleidingsmogelijkheden behoort doorgroei tot een hogere functiegroep tot de mogelijkheden.  
 • een contract voor 32-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.      
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck kan een onderdeel zijn van de procedure. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent communicatief vaardig, waardoor je benaderbaar bent, vertrouwen wint en mensen met elkaar kan verbinden. Daarnaast ben je ook een aanjager en in staat om anderen actief mee te laten denken over de professionalisering van het team en zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Zodat het niveau van zorg gegarandeerd is en blijft. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:  
 • een afgeronde hbo-opleiding binnen de gezondheidszorg. Indien je een mbo-opleiding hebt én relevante leidinggevende ervaring schroom dan niet op te reageren.   
 • bij voorkeur aangevuld met een relevante management opleiding of de bereidheid deze te gaan behalen.  
 • relevante vakkennis van primaire en ondersteunende administratieve processen binnen de ggz. 
 • ervaring in het operationeel aansturen en coachen van een team. 
 • ervaring met veranderingsprocessen. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.   
  
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?  Juliana-Oord in Laren. Dit centrum voor psychiatrie, verslaving en neuropsychiatrie (NAH) ligt in een bosrijke omgeving. Op deze locatie bieden we maximaal 4 maanden, 2 soorten behandelpaden aan. Behandeling Psychiatrie & Verslaving en behandeling Neuropsychiatrie. 
  
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider bedrijfsvoering op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Laren.
 
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Jan Willem Pijpers via +31 630646100. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij team Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.   
 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 26-10-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator