Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met complexe psychiatrische ziektebeelden die intensieve zorg nodig hebben. Je geeft voor 8 uur per week invulling aan de functie van transferverpleegkundige. In deze rol coördineer jij de doorstroom namens het cluster langdurige zorg (afdelingsoverstijgend). Daarnaast ben je als verpleegkundige op de afdeling de spil in de organisatie van zorg rond een aantal cliënten.
Kortom, je bent er als verpleegkundige door: 
 • 8 uur per week invulling te geven aan de functie van transferverpleegkundige.
 • door- en overplaatsingen van cliënten namens het cluster te coördineren.
 • te werken vanuit de Active Recovery Triad (ART), de driehoek client-familie-hulpverlener. Samenwerking en afstemming is van groot belang en vormt de basis van je handelen.
 • te behandelen vanuit herstelondersteunende - en leefstijl visie.
 • samen met de client en het multidisciplinaire team een behandelplan en hersteldoelen op te stellen.
In de functie van transferverpleegkundige ben jij de spil in het gehele proces van het vinden van een passende vervolgplek voor patiënten binnen het cluster langdurige zorg. Door de juiste coördinatie van door- en overplaatsingen zorg jij voor soepele overgang naar een andere opname- of verblijfsplek. Jij houdt je onder meer bezig met het verzorgen van aanmeldingen, het betrekken van de juiste ketenpartners (intern en extern) en werk je intensief samen met andere behandelprogramma’s en collega’s. 

Jouw nieuwe collega's van cluster herstel wachten al op je. Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, specialistische zorg bieden aan volwassenen. Binnen het cluster bieden we, verdeeld over vier afdelingen, klinische voortgezette behandeling aan patiënten met uiteenlopende langdurige psychiatrische problematiek. Je komt (naar jouw keuze) te werken op de afdeling Hofplein, DuynenhofHofstede of Sociowoningen. Binnen het cluster staat werken vanuit een herstelgerichte gedachte, en cliënten helpen te werken aan hun leefstijl en verantwoordelijkheden centraal. 

Lees hier ervaringen van medewerkers over werken op Hofplein! 

Goed om te weten: ben jij alleen geïnteresseerd in de 8 uur als transferverpleegkundige komen we ook graag met jou in contact.

Hoe je ons cluster het beste kunt omschrijven? Enthousiast, collegiaal en betrokken. Samen zorgen we voor een goed zorg- en leefklimaat. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur voor de 8 uur als transferverpleegkundige. Voor de overige uren op één van de afdelingen is dat tussen € 1.996,- en € 3.396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij staat stevig in je schoenen; de doelgroep waarmee je werkt is immers dynamisch. Daarnaast ben je ook in staat om met een frisse blik te kijken naar ons behandelprogramma om zo mee te bouwen aan nog betere zorg. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding hbo verpleegkunde met geldige BIG registratie.
 • een afgeronde opleiding tot transferverpleegkundige, of de bereidheid deze op korte termijn te volgen.
 • de flexibiliteit mee te draaien in de onregelmatigheidsdiensten binnen de 24-uurszorg.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Landgoed Veldwijk. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1883 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Peter Wiltjer (hoofd bedrijfsvoering) via +31 620475778. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 09-12-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator