Regio: Soest Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een psychiatrische of psychosociale aandoening die vaak gepaard gaat met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën, etc) . Door het bieden van behandelingen middels de FACT-methodiek weten patiënten zich steeds vaker staande te houden in de maatschappij. Vanuit het FACT-team bezoek je patiënten vooral in de thuissituatie. Kortom, je bent er als ambulant verpleegkundige door:
 • outreachend te werken volgens de FACT-methodiek. 
 • door praktische ondersteuning cliënten te helpen bij het werken aan hun behandeldoelen.
 • (onder begeleiding) intakes te doen.
 • te signalerende als het met een cliënt minder goed gaat en meer zorg geïndiceerd is.
 • in goed overleg met jouw collega's, de cliënt en naastbetrokkenen de behandeling af te stemmen.
 • samen met je collega's kwaliteitsverbeteringen te initiëren, te implementeren en te borgen. 
 • tijdens multidisciplinaire overleggen een actieve bijdrage te leveren, jouw mening doet ertoe en draagt bij aan continue verbetering van de zorg aan onze cliënten. 
Jouw nieuwe collega’s van het FACT-team Amersfoort- Noord wachten al op je. Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening middels de FACT (Flexible Assertive Community Treatment)-methodiek behandelen en zo goed mogelijk ondersteunen. Ons team bestaat uit een psychiater, een gz-psycholoog, een basispsycholoog, spv-en, ambulant verpleegkundigen, een verpleegkundig specialist, een arts, een ervaringsdeskundige, een IPS-trajectbegeleider en een maatschappelijk werker. De verschillende disciplines werken nauw met elkaar samen. 

Het FACT-team Noord is gelokaliseerd in de wijk Kattenbroek in Amersfoort. Van hieruit worden de noordelijke wijken van Amersfoort en de plaatsen Eemdijk en Bunschoten-Spakenburg bediend. Het team is gericht op ontwikkeling en verbetering van zorg vanuit de overkoepelende herstelvisie. FACT Soest/Baarn is sinds 2013 gevestigd op het ‘Zorgplein Soest’, een gezondheidscentrum met een multidisciplinair aanbod aan zorgverleners in een ‘koninklijke’, groene omgeving. Het FACT team heeft zijn plaats in de dorpsgemeenschap goed gevonden en beweegt volop mee in de maatschappelijke en netwerk ontwikkelingen. Aan jou de keuze.

Hoe je onze teams het beste kunt omschrijven? Betrokken bij de cliënt én bij elkaar, we zijn deskundig en houden van humor. En niet onbelangrijk, we hebben plezier in wat we doen.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • doorgroeimogelijkheden via de opleiding SPV, of Verpleegkundig Specialist.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is mogelijk onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent in staat overzicht te houden en kalm te blijven, ook als de situatie complex is. Uiteraard heb je doorzettingsvermogen en een toegankelijke en optimistische houding. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo-opleiding tot verpleegkundige.
 • een bijbehorende BIG-registratie.
 • affiniteit met de doelgroep.
 • bij voorkeur ervaring met ambulant werken.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Het FACT-team Noord, gelokaliseerd in de wijk Kattenbroek in Amersfoort. Of het FACT-team Soest/Baarn dat is gevestigd aan het Dalplein in Soest.

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte transmurale patiëntenzorg in de keten centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort of Soest.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Janet Arkenbout (teamleider bedrijfsvoering) via +31 612072221. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 22-12-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator