Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Ouderen met psychische klachten. In een multidisciplinair team zorg jij voor (psycho)diagnostiek en het opstellen van behandelplannen voor patiënten. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:
 • intakes met nieuwe patiënten te doen.
 • behandelingsplannen op te stellen voor nieuwe patiënten.
 • behandelingen uit te voeren en te coördineren, zoals individuele-, groeps- en traumabehandelingen.
 • het begeleiden van en samenwerken met basispsychologen en stagiaires.
Jouw nieuwe collega’s van het expertiseteam Ouderenpsychiatrie wachten al op je. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het behandelen van ouderen met psychische klachten. Binnen het expertiseteam Ouderenpsychiatrie hebben we oog voor zowel psychische klachten, lichamelijke problemen en specifieke problemen die horen bij het ouder worden, zoals stemmingsklachten, angsten, (neuro)cognitieve problemen en/of verslaving die samen gaat met psychiatrische problemen of onbegrepen lichamelijke klachten waarvoor geen oorzaak is gevonden. We werken hierbij  intensief samen met het systeem van de patiënt en ketenpartners. Als afdeling zijn we volop in ontwikkeling en zijn we bezig met het implementeren van een modulair behandelaanbod; evidence based en vanuit de herstelgerichte visie. Jouw expertise kunnen we daarbij goed gebruiken!

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat bestaat uit psychiaters, gz-psychologen, spv’ers, verpleegkundigen en vaktherapeuten. Je werkt samen in een team met alle disciplines en denkt mee over de ontwikkeling van de behandelprogramma’s binnen de regio Gooi en Vechtstreek. Want ons motto is: “behandelen doen we samen!”

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Open, toegankelijk en innovatief. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €3.538,- en €5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent sterk in samenwerken. Dit laat je zien door collega’s te informeren, op te zoeken en ideeën uit te wisselen. Uiteraard ben je ook innovatief, zodat je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de afdeling en met nieuwe ideeën komt. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog.
 • een bijbehorende BIG-registratie, en bij voorkeur een specialisatie in- of affiniteit met- ouderenpsychiatrie.
 • ervaring met verschillende behandelvormen, waaronder CGT en EMDR en kennis van multidisciplinaire behandelrichtlijnen.
 • bij voorkeur aansluiting bij een specialistische vereniging voor psychotherapie (bijv. VGCt, EMDR).
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi waar mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek terecht kunnen voor een breed behandelaanbod. Zowel ambulante en klinische zorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Ook kunnen doorverwezen patiënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst. 

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Karin Tobias (hoofd behandelzaken) via +316 23437762. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 21-12-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator