Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten van 6-18 jaar met een grote variatie aan behandelvragen en leeftijden in Almere en omstreken. Ter aanvulling van het team in Bussum zijn we op zoek naar een basispsycholoog/orthopedagoog voor de combinatiefunctie van aanmeldfunctionaris en behandelaar. Een echte startersfunctie en een mooie kans voor een beginnend psycholoog of orthopedagoog.

Voor 10 uur in de week verzorg je als aanmeldfunctionaris de:
 • coördinatie van de aanmeldingen.
 • inhoudelijke beoordeling van de aanmeldingen en telefonische pre-intake met ouders.
 • planning en verdere verwerking van de aanmeldingen.
 • communicatie met cliënten en verwijzers rondom de aanmeldingen.
 • ondersteuning van het team in algemene zin op locatie Bussum.
Voor de resterende uren ben je er als psycholoog/orthopedagoog door:
 • het behandelen van cliënten.
 • het voeren van intakegesprekken en het uitvoeren van diagnostiek.
 • het systeem rond de patiënt te betrekken bij de behandeling en het onderhouden van contact met netwerk partners.
 • jouw kennis en kunde in te brengen voor de verdere ontwikkeling van ons zorgaanbod.
Met vijf andere professionals vorm je het team Bussum. Met jou als behandelaar zijn we nóg sterker in wat we doen, namelijk behandeling bieden vanuit een oplossingsgerichte en systemische behandelvisie. We werken vraaggericht en besteden veel aandacht aan de behandelrelatie.

De Geheime Tuin werkt met kleine teams van max 6 á 7 behandelaren. Het team in Bussum is een hecht en deskundig team met inspirerende en veerkrachtige behandelaren om mee samen te werken. We geloven in zelforganisatie binnen een cultuur van samen bouwen. En het belangrijkste: We hebben plezier in wat we doen, we werken hard en mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Als basispsycholoog/orthopedagoog/aanmeldfunctionaris bij De Geheime Tuin kun je rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 - 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent een zelfstandige werker die een grote eigen verantwoordelijkheid aan kan. Je bent gestructureerd en houdt ervan om orde en overzicht te scheppen, problemen op een slimme manier op te lossen en mensen op weg te helpen. Je bent graag bezig met groei en ontwikkeling van het team, de organisatie en jezelf als behandelaar. 

Je hebt een afgeronde wo opleiding tot psycholoog/orthopedagoog, een SKJ-registratie en een diagnostiek aantekening. Ervaring is niet vereist voor deze functie, het is een ideale startersfunctie waar ruimte is om te leren en jezelf te ontwikkelen op verschillende vlakken.
Lees meer

Met elkaar

De Geheime Tuin biedt jeugd-GGZ: diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders. Wij doen dat vanuit een oplossingsgerichte en systemische behandelvisie. We werken vraaggericht, besteden veel aandacht aan de behandelrelatie en vinden mogelijkheden interessanter dan beperkingen. De Geheime Tuin is als zelfstandige bv onderdeel van GGz Centraal en heeft vestigingen in Bussum, Almere en Amersfoort.
Lees meer

Versterk ons

Je kunt direct solliciteren via de werkenbijggzcentraal website. Voor meer informatie bel je met Lisanne Knol van de Geheime Tuin via +31 6 40205323, of mail direct je vragen en/of brief met cv mailen naar sollicitatie@degeheimetuin.info. Op deze vacature kun je reageren t/m maandag 9 augustus 2021; we sluiten de vacature eerder als we voldoende reacties hebben gekregen.

Kijk voor meer informatie over ons op www.degeheimetuin.info.
Lees meer
Solliciteren vóór: 10-08-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent