Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek in de leeftijd tot 18 jaar en hun naasten. Hierbij is de leeftijdscategorie adolescent ruim vertegenwoordigd. Het bieden van de juiste begeleiding en behandeling, zowel in groeps- als individueel verband, staan hierbij centraal.
Daarnaast kan diagnostiek onderdeel zijn van de behandeling. Kortom, je bent er als begeleider deeltijdbehandeling door:
 • een positief sociotherapeutisch behandel- en leefklimaat vorm te geven, zowel groepsgericht als individueel gericht.
 • vanuit observatie bij te dragen aan diagnostiek en deze vertalen in een duidelijke verslaglegging.
 • intensief contact met het netwerk (ouders, school, multidisciplinair team en verwijzer) te onderhouden. 
 • voor een duidelijke structuur en een goed behandelklimaat te zorgen. Er is tevens aandacht voor gezonde leefstijl.
 • verantwoordelijkheid te dragen voor een duidelijke terugkoppeling naar het behandelteam. 

Jouw nieuwe collega’s van het behandelteam wachten al op je. Met jou als begeleider zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van specialistische kinder en jeugd GGZ aan kinderen en jongeren tot achttien jaar en hun naastbetrokkenen.

De deeltijdbehandeling in Hilversum is voor jongeren 12 tot 18 jaar met (een vermoeden van) stemming- en angstproblematiek, (bedreigde) persoonlijkheidsproblematiek en/of neurobiologische ontwikkelingsproblemen. De jongeren lopen vast in minimaal twee milieus (thuis, school, vrije tijd) en hebben behandeling nodig gericht op het vergroten van hun ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen de deeltijd vinden wij het belangrijk dat er aandacht is voor school en/of dagbesteding. De groep wordt binnen de behandeling ingezet als middel, zodat de jongeren kunnen oefenen met elkaar en eventueel van elkaar kunnen leren. De behandeling bij GGz Centraal Fornhese is gericht op het systeem, waarbij ouders nauw worden betrokken.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Deskundig, transparant en vol passie. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

 

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als begeleider bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur. Wanneer je in het bezit bent van een afgeronde IAG of CGW opleiding zal inschaling in FWG 50 plaatsvinden voor de uren waaraan je uitvoering geeft.
 • een contract voor 24 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een contract voor onbepaalde tijd daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij staat stevig in je schoenen en beschikt over een goed reflectie- en relativeringsvermogen. Daarnaast ben je enthousiast over het werken met jonge mensen, heb je kennis van ouderschap, opvoeden en psychopathologie. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde hbo-opleiding, SPH of Social Work. 
 • een geldige SKJ-registratie.
 • aantoonbare ervaring of affiniteit in het werken met jongeren met psychiatrische problematiek.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De polikliniek van Fornhese, locatie de Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in de regio Gooi & Vecht waar mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek terecht kunnen voor een breed behandelaanbod. 

Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Vanuit verschillende locaties en samen met ruim 325 collega’s en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als begeleider deeltijdbehandeling op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal Fornhese in Hilversum.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Marit Bierman (klinisch neuropsycholoog) via +31 36 53 83 250, of met Cor Anneveldt (hoofd bedrijfsvoering) +31 622591227. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 30-09-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator