Regio: Lelystad
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO/WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Je bent ervoor (jong) volwassenen met uiteenlopende persoonlijkheidsproblematiek en ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). In deze gevarieerde functie werk je vraag gestuurd en patiëntgericht. De relatie tussen jou en de patiënt levert de grootste bijdrage aan de behandeling.
Kortom, je bent er als verpleegkundig specialist door: 
 • als regie-behandelaar, diagnostiek te doen en (waar mogelijk) samen met de patiënt een behandelplan vast te stellen.
 • het zelf uitvoeren van behandelingen of de behandelingen door uitvoerend behandelaren te coördineren.
 • het doen van medicamenteuze geprotocolleerde behandelingen controles en de daarbij behorende onderzoeken.
 • een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen in Flevoland.
 • jouw kennis en kunde te delen met collega’s in opleiding.

Met 15 andere professionals vorm je het team persoonlijkheidsstoornissen Flevoland en zorgen wij met elkaar voor 250 patiënten. Met jou als verpleegkundig specialist zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het geven van multidisciplinaire individuele- en groepsbehandeling. Dit wordt gedaan vanuit een multidisciplinair team bestaande uit psychotherapeuten, klinisch psycholoog, sociotherapeuten, SPV, gz-psychologen, en een psychiater. Binnen het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen wordt gewerkt met verschillende therapeutische methodes waaronder cognitieve gedragstherapie, schematherapie, geïntegreerde psychotherapie en MBT. Er wordt gewerkt vanuit diverse referentiekaders, waarbij gebruik wordt gemaakt van een mengeling van procesgericht, doelgericht, en contextgericht werken. Dit om zo goed mogelijk tot maatwerk bij deze specifieke patiënt te kunnen komen.
Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Wij zijn een open team, een groep van hoog specialistische behandelaren die compassie heeft met de doelgroep. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Wij bieden onder meer diverse mogelijkheden van deskundigheidsbevordering met interne scholingstrajecten, e-learning, unieke symposia voor de eigen medewerkers, deelname aan landelijke congressen en intervisie per discipline. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als verpleegkundig specialist bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,-  (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24 - 32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt ervaring binnen het vakgebied en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je draagt actief bij aan kennisdeling en je neemt de regie binnen het behandelproces. Daarbij ben je ook vooruitstrevend, je denkt graag mee over de doorontwikkeling van de afdeling. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg.
Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding tot GGZ-VS of Master Advanced Nursing Practice GGZ. 
 • een BIG registratie als verpleegkundig specialist in de GGZ (art.14). 
 • ervaring met de doelgroep. 
 • ervaring in trauma behandeling en/of systemische behandeling.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Meerzicht in Lelystad. Vanuit Noord Flevoland en de Noordoostpolder kunnen volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek hier terecht voor een breed behandelaanbod. Jij en je collega’s leveren zorg vanuit gebiedsteams, specialistische teams en/of klinieken.

De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundig specialist op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Lelystad.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marcel Knijn (hoofd bedrijfsvoering) via telefoonnummer +31 6 832 766 91. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.


Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 

Lees meer
Solliciteren vóór: 23-11-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn