Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als secretaresse A-opleiding (de opleiding tot psychiater) ondersteun je hoofdopleider Dr. Harold J.G.M. van Megen op secretarieel en administratief gebied. Voor veel interne en externe contacten ben je het aanspreekpunt en stroomlijn je de communicatie en weet je bepaalde verzoeken zelfstandig af te handelen. Bovenal ben jij de eerste contactpersoon voor geïnteresseerde basis artsen voor de opleiding en de artsen die de psychiatrie opleiding volgen. Kortom, je bent er als secretaresse door:
 • secretariële ondersteuning te bieden (agendabeheer, notuleren en emailafhandeling).
 • een gastvrij en warm aanspreekpunt te zijn voor (potentiële) opleidelingen.
 • visitaties voor te bereiden.
 • het gezicht van de opleiding naar buiten toe te zijn.
Het opleidersteam bestaat de hoofdopleider en waarnemend opleider en twee deelopleiders. Samen met jou vormen we een enthousiast en ambitieus team, die korte lijnen onderhoudt en goed op elkaar is afgestemd. In jouw rol ondersteun jij de hoofdopleider en ben je de verbindende schakel die zorgt voor goede communicatie en informatievoorziening naar de opleidelingen en organisatie.

Omdat ons kantoor in Ermelo de thuisbasis is van de A-opleiding sta jij veel in contact bent met de aios en is het belangrijk dat zij een warm welkom krijgen, zodat zij zich snel thuis voelen. Vanuit jouw rol ben jij hierin de sociale en verbindende factor.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Organisatorisch sterk, gericht op samenwerken en altijd bereid om te helpen en te ondersteunen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als  secretaresse bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.  
 • contract voor 28 tot 32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen, midden in de hectiek weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Daarbij ben je ook een verbinder en gericht op samenwerking, je kan goed inspelen op de wensen en verwachtingen van mensen. Ook heb je voor deze baan:
 
 • een afgeronde opleiding tot directiesecretaresse op hbo-niveau.
 • aantoonbare ervaring als directiesecretaresse of management assistent.
 • kennis van Office 365.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar. 

Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Harold J.G.M. van Megen of Didi Rhebergen (opleider Psychiatrie en Geriatrie) via +31 341 566564. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 12-08-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen