Regio: Barneveld
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Volwassenen met een psychiatrische aandoening. Je bent het aanspreekpunt voor de bewoners en geeft met je collega’s inhoud aan de individuele coachingsplannen van de cliënten. Samen met je collega’s probeer je het maximale uit de bewoners te halen. Het doel is dat cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen deelnemen aan het sociaal-/maatschappelijke leven, je levert een waardevolle bijdrage aan het toekomstperspectief van de bewoner door het leveren van maatwerk. Je zult intensief en vaak één op één met cliënten samenwerken. Kortom, je bent er als ondersteunend begeleider door:
 • cliënten te begeleiden bij activiteiten die leiden tot een zinvolle invulling van de dag.
 • ondersteuning te bieden bij uitvoering van ADL taken.
 • eigen verantwoordelijkheid te stimuleren en de zelfredzaamheid te vergroten.
 • te ondersteunen bij de organisatie en planning van alle voorkomende praktische zaken.
 • mee te helpen aan huishoudelijke werkzaamheden.
Jouw 18 nieuwe collega’s van de beschermde woonvorm De Haven wachten al op je. Met jou als ondersteunend begeleider zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het begeleiden van onze cliënten door praktische– en sociale vaardigheidstraining en persoonlijke ontwikkeling. Het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt én het bevorderen van de maatschappelijke participatie staan hoog in het vaandel. De beschermde woonvorm Pastoor Gowthorpestraat (de Haven) in Barneveld is een voorziening waar in totaal 35 volwassenen met een langdurige psychiatrische aandoening wonen met 24-uurs begeleiding. De woonvorm bestaat merendeels uit groepswoningen, een kantoorvoorziening en enkele groeps-/trainingsruimten.

Sommige cliënten maken vanwege hun begeleidingsvragen langdurig gebruik van deze vorm van wonen met begeleiding. Anderen gebruiken deze voorziening om zich op kortere termijn te ontwikkelen naar een meer zelfstandige vorm van wonen. Er wordt gewerkt vanuit de principes van Herstel Ondersteunende Zorg, waarbij de rehabilitatiebenadering een belangrijk instrument is. Door het team worden ook een aantal cliënten met een ondersteuningsarrangement begeleid. Deze cliënten wonen zelfstandig, nemen regelmatig deel aan activiteiten op de woonvorm en worden in hun thuissituatie begeleidt.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Een team met prettige werksfeer en de bereidheid om voor elkaar op te komen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als ondersteunend begeleider bij GGz Centraal rekenen op:  

 • een bruto maandsalaris tussen € 1.893,- en € 2.815,- (CAO GGZ, functiegroep 35) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 24 uur per week voor bepaalde tijd. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel, zonder moeite switch jij tussen verschillende cliënten welke je, ongeacht het gedrag of de problematiek, onvoorwaardelijk steunt en waar je een vertrouwensband mee op weet te bouwen. Ook heb je oog voor groepsdynamiek en ben je sensitief voor zaken die spelen en aandacht nodig hebben, zodat je goed kunt inspelen op de wisselende stemmingen van onze bewoners. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde mbo niveau 4 opleiding maatschappelijke zorg of verpleegkunde.
 • enige ervaring met het werken met deze doelgroep.
 • in bezit van een rijbewijs.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Haven in Barneveld. Dit is een locatie waar volwassenen met psychiatrische problematiek beschermd kunnen wonen. Voor sommige mensen is het ten gevolge van hun psychiatrische problematiek (nog) te moeilijk om zelfstandig te wonen. Dan kan beschermd wonen een oplossing zijn. Beschermd wonen biedt de mogelijkheid om met meerdere mensen in een huis in te wonen.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ondersteunend begeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Barneveld.

De eerste gesprekken zullen i.v.m. vakanties eind augustus plaatsvinden.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Floor Beijer (teamleider) via  +31 606-22110766 of Jelle van de Kraats (hoofd bedrijfsvoering) via +31 653431179. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 05-10-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax
Dax

Recruitment Coördinator