Regio: Almere Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verzorgenden
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Je bent recent gediplomeerd mbo/hbo verpleegkundige/begeleider, of nog in opleiding (hbo), en ziet het werken met verschillende doelgroepen als een positieve uitdaging, of je vindt het een mooie gelegenheid daarmee kennis te maken. In nauwe samenwerking met je collega’s zorg je voor een optimaal behandel- en leefklimaat. Als dit tijdelijke contract je bevalt is een vast contract uiteraard bespreekbaar.
Afhankelijk van jouw opleiding, ervaring en mogelijkheden stemmen we samen af op welke afdeling je wordt ingezet. Je bent misschien net of bijna klaar met school en je bent beschikbaar in de weekenden of je wilt graag ervaring op doen doordeweeks.Binnen het programma voortgezette klinische behandeling begeleid jij EPA patiënten na een acute opname, die tijd nodig hebben om te herstellen. De leeftijdscategorie van de patiënten ligt tussen 18 en 60 jaar. De begeleiding vindt plaats in de kliniek in Lelystad of in de regio Flevoland. Bij de patiënten is sprake van ernstig disfunctioneren op meerdere levensgebieden, zowel persoonlijk als op sociaal maatschappelijk gebied, mét en zonder verslavingsproblematiek. Het doel van onze afdeling is de patiënten te begeleiden om een terugkeer naar huis of een aangepaste woonomgeving mogelijk te maken. 

Binnen ons team is het vanzelfsprekend dat wij er voor elkaar zijn. We doen het met elkaar en geven elkaar oprechte feedback en laten elkaar groeien als persoon en in onze rollen als professional. De eindverantwoordelijkheid van elk team ligt bij de psychiater. De methodiek van Herstel Ondersteunende Zorg kent vele facetten, je wordt ondersteund wordt door een ruim aanbod trainingen in de vorm van e-learning.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

  • een 6 maanden contract met de mogelijkheid om dit te verlengen, bij wederszijds enthousiasme, zodat je voor heel flevoland inzetbaar bent. 
  • het salaris is conform de CAO GGZ en op basis van opleiding, ervaring en functie.
  • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

In de soms complexe situaties heb je snel overzicht. Jouw manier van communiceren pas je soepel aan en je bent niet bang om je overtuigingskracht in te zetten. Verder vragen wij:
  • een diploma verpleegkundige op mbo of hbo niveau , of je bent een 4e jaars jaars HBO-V/Social Work/SPH student met ggz-werk- of stage-ervaring.
  • doorzettingsvermogen en je bent communicatief vaardig.
 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het  hier
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Eén van de klinieken in Lelystad. We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandelingen. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We gaan uit van de principes van ART, dit staat voor "Active Recovery Triad" ofwel een Actieve herstel in (en van) de Triade. We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.

De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verzorgende of verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Lelystad.  

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Rienk Brandsma (teamleider) via +31 6
23093745  Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 02-11-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn