Regio: Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor patiënten met complexe psychische problematiek en soms al lang bestaande kwetsbaarheden bij het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen.Je behandelt vanuit het subteam van de ambulante deeltijd “Heden Eigenkracht en Structuur” (HES). Kortom, je bent er als psychotherapeut door: 
 • het geven van groeps- en individuele behandelingen bij het deelspecialisme persoonlijkheidsstoornissen.
 • verantwoordelijk te zijn voor de diagnostiek, het opstellen van het behandelingsplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling; dit alles vanuit een multidisciplinair team.
 • een actieve rol te hebben in het bewaken en verbeteren van het behandelproces van mensen met een persoonlijkheidsstoornis.
 • werkbegeleiding en supervisie te geven aan de basispsychologen.
 • naast de rol van behandelaar op de werkvloer binnen het HES-team ook de rol van regiebehandelaar te hebben.
 • je, samen met het HES-team, in te zetten om de mogelijkheden tot het uitbreiden van het persoonlijk functioneren van patiënten te vergroten en te versterken.
 • binnen het HES-team sturing te geven aan de processen om gezamenlijk te komen tot een constructief behandelmilieu.

Met 15 andere professionals vorm je het team persoonlijkheidsstoornissen Flevoland. Met jou als psychotherapeut zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het geven van multidisciplinaire individuele- en groepsbehandeling. De groepsbehandeling (HES) is drie dagdelen per week met een duur van 6 maanden, gericht op het versterken van eigen kracht en eigen regievoering van patiënten in het dagelijks leven. Het accent van deze behandeling ligt op het bevorderen van bewustheid, acceptie en autonomie in het hier-en-nu, in het omgaan met jezelf én met de ander. Er is aandacht voor wat er wél is en wat mogelijk is, met ruimte voor versterken van beseft inzicht, voor oplossingsgerichte vaardigheden en voor ontwikkelen van passende alternatieven ten aanzien van inperkende communicatie- en/of interactiepatronen.
Er wordt gewerkt vanuit diverse referentiekaders, waarbij gebruik wordt gemaakt van een mengeling van procesgericht, doelgericht, en contextgericht werken, dit om zo goed mogelijk tot maatwerk bij deze specifieke patiënt te kunnen komen.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Wij zijn een open team, een groep van hoog specialistische behandelaren die compassie heeft met de doelgroep. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Wij bieden onder meer diverse mogelijkheden van deskundigheidsbevordering met interne scholingstrajecten, e-learning, unieke symposia voor de eigen medewerkers, deelname aan landelijke congressen en intervisie per discipline. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als psychotherapeut bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 4.295,- en € 6.702,- (CAO GGZ, functiegroep 70) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt plezier in het werken in een multidisciplinair teamverband en hebt oog voor de verschillende disciplines, waarbij je ook in staat bent een kader scheppende rol in te nemen. Daarbij ben je ook in staat een vertaalslag te maken naar maatwerk, zodat er in het behandelmilieu een constructieve balans ontstaat tussen steunen en uitdagen. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • een BIG registratie als klinisch psycholoog of psychotherapeut, bij voorkeur aangevuld met een specifieke opleiding zoals, CGT of EMDR.
 • ervaring, interesse en deskundigheid in diagnostiek, onderzoek, systemisch denken en diverse behandelmogelijkheden binnen de specialistische GGZ.
 • aantoonbaar ervaring met zelfstandig aansturen van professionals op behandelinhoudelijk of projectmatig gebied.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Meerzicht in Lelystad. Vanuit Noord Flevoland en de Noordoostpolder kunnen volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek hier terecht voor een breed behandelaanbod. Jij en je collega’s leveren zorg vanuit gebiedsteams, specialistische teams en/of klinieken.

De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als psychotherapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Lelystad.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marcel Knijn (hoofd bedrijfsvoering) via telefoonnummer +31 6 832 766 91. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 12-10-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator