Regio: Laren
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie je er bent? Patiënten met een verslavingsproblematiek en psychiatrische kwetsbaarheid. Bij Juliana-Oord in Laren zijn wij op zoek naar een gz-psycholoog die zijn of haar expertise wil inzetten voor deze patiënten. Door middel van het klinisch behandelen van verslavingsproblematiek gecombineerd met psychiatrische aandoeningen, zoals enkelvoudig trauma, psychose of stemming- en angstklachten. Je bent vanaf de aanmelding tot ontslag betrokken bij de patiënt. Kortom je bent er als gz-psycholoog door:
 
 • intakegesprekken te voeren en individuele- en groepsbehandelingen te doen gericht op verslaving en psychiatrie.
 • behandelingsplannen op te stellen met patiënten.
 • behandeling uit te voeren en te coördineren als regiebehandelaar.
 • groeps- en individuele behandeling te geven aan patiënten.
 • supervisie te geven aan basispsychologen en je hebt een adviserende rol naar de verpleegkundige teams.
 • op indicatie kan je in consult gevraagd worden voor het andere kliniekteam of het ambulante team.

Je maakt deel uit van een deskundig multidisciplinair team, waarin je een actieve rol hebt en jouw deskundigheid deelt. We bieden zowel klinische- als ambulante behandeling aan, je bent werkzaam binnen een veelzijdige discipline en denkt je mee over de verder ontwikkeling hiervan. Jouw 17 nieuwe collega’s van de afdeling verslaving en psychiatrie wachten al op je. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, directe behandeling bieden aan patiënten op de open afdeling en in het behandelhuis. De opname omloopsnelheid is hoog, omdat een opname vaak maximaal 8 weken duurt. Hierdoor zijn je dagen divers, onvoorspelbaar en wisselend qua intensiviteit en dynamiek. Het voordeel hiervan is dat je op korte termijn snel positieve effecten ziet van de behandeling bij je patiënten. In het multidisciplinair overleg,  bespreek en verdeel je de werkzaamheden en geef je de behandeling vorm. Jullie bepalen welke interventie het meest passend en haalbaar is op dat moment.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Wij gaan respectvol en professioneel met elkaar om, zijn deskundig en optimistisch en staan open voor goede ideeën en verwachten eigen initiatief. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent gedreven en je houdt te allen tijde de regie en het overzicht binnen het behandelproces. Uiteraard ben je ook innovatief, zodat je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de afdeling en met nieuwe ideeën komt. De regio Gooi en Vechtstreek heeft een zeer prettig werkklimaat met ruimte voor uitwisseling met collega’s en hun expertise vanuit de verschillende behandelprogramma’s en afdelingen. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog.
 • affiniteit en bij voorkeur ervaring met behandeling van psychiatrie, verslaving en trauma.
 • ervaring met (neuro)psychologische- en persoonlijkheidsdiagnostiek is een pré.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.  
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?  Juliana-Oord in Laren. Dit centrum voor psychiatrie, verslaving en neuropsychiatrie (NAH) ligt in een bosrijke omgeving. Op deze locatie bieden we maximaal 4 maanden, 2 soorten behandelpaden aan. Behandeling Psychiatrie & Verslaving en behandeling Neuropsychiatrie.
 
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Laren.
 

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Ellen van der Blom (teamleider) via +31 651918784. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via  recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 28-09-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator