Regio: Emmeloord
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO/WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Je gaat werken in een gebiedsteam in de Noordoostpolder, dit is een multidisciplinair team dat behandeling biedt aan mensen met een breed scala aan psychische problemen. Je kunt daarbij denken aan o.a. angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en comorbide problematiek. Kortom je bent er als SPV door:
 • de verbinding te leggen tussen gebied en team.
 • bij te dragen aan het intakeproces, je adviseert over de behandeling en hebt een consultatieve functie naar het team.
 • de behandeling aan te passen, afhankelijk van de problematiek, aan de mogelijkheden en herstel/behandelbehoefte van de cliënt en/of het systeem.
 • een rol te vervullen in werkbegeleiding en supervisie.
 • samen met je vakgenoten zorg te dragen voor het behoud en de ontwikkeling van vakspecifieke kennis. Tevens krijgt je mogelijkheden om jezelf verder in dit vak te ontwikkelen.

Jouw nieuwe collega’s van gebiedsteam Noordoostpolder wachten al op je. Met jouw als SPV zijn we nóg sterker in wat we doen namelijk, het leveren van outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). Je bent werkzaam binnen een multidisciplinair team waarin je nauw samen werkt met: psychiaters, artsen, ervaringsdeskundige, klinisch psychologen, (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen en cognitief gedragstherapeutisch werkers (CGW-ers). Daarnaast bekleedt je binnen deze functie een belangrijke rol in het vormgeven van het behandelaanbod.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Een team dat leren en professionaliseren hoog in het vaandel heeft staan. Je komt terecht in een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen. Een werkplek waar eigen initiatief en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als SPV bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €2.607,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskosten vergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten
  Lees meer

  Jouw kwaliteiten

  Je bent gericht op samenwerking en daarnaast werk je ook zelfstandig vanuit je eigen expertise. Je hebt goede communicatieve, sociale en organisatorische vaardigheden die je goed kan inzetten in je werk. Ook heb je voor deze baan: 
  • een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige, met BIG registratie.
  • ervaring in het werken in een multidisciplinair team.
  • CGT-ervaring is een pre.
  • ervaring met teamleden coachen, ondersteunen of begeleiden bij complexe interventies.
  • een rijbewijs en in het bezit van een auto.
  Lees meer

  Met elkaar

  Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

  Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Noordoostpolder en Urk. In Flevoland wordt gewerkt met gebiedsteams die in postcodegebieden werkzaam zijn. Deze behandelteams hebben goede contacten met sociale wijkteams en huisartsen. Meestal vindt behandeling plaats bij een van onze poliklinieken en soms thuis als de situatie hierom vraagt. Mocht de poliklinische behandeling niet toereikend zijn, dan kan worden opgeschaald naar specialistische teams of bijvoorbeeld de kliniek.

  De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap. 
  Lees meer

  Versterk ons

  Zet jouw talenten in als SPV op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in de Noordoostpolder & Urk.
   
  Wil je meer informatie over de vacature? Bel of mail dan met Geert Meijer (teamleider gebiedsteams NOP) via +31 612141870.Of neem contact op met Ingrid van Ittersum (SPV) +31 630379412. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

  Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
  Lees meer
  Solliciteren vóór: 12-10-2021
  Deze vacature delen

  Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

  Vragen?

  Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

  Jettie
  Jettie

  Recruitment Coördinator