Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een ernstig psychiatrische aandoening die vaak gepaard gaat met andere problematiek. Als gedragsdeskundige behandel je patiënten volgens de ART en IDDT methodiek. Om het zorgaanbod in onze klinieken verder te ontwikkelen, van elkaar te kunnen leren en elkaar te ondersteunen zijn wij bezig om een vakgroep op te zetten en jij vervult hierin een belangrijk rol.
Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:
 • de invulling van de vakgroep mede vorm te geven vanuit jouw kennis als gedragsdeskundige.
 • als regiebehandelaar intakes te verrichten, behandelplannen op te stellen, te zorgen voor integraliteit van het behandelproces en het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen te zijn.
 • individuele en groepstherapieën te geven.
 • coaching en advies te geven en ondersteuning te bieden aan de verpleegkundige teams.
Jouw 150 collega’s van de klinieken wachten al op je. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, acute, intensieve en langdurige zorg bieden aan patiënten met een ernstige psychiatrische aandoeningen.
Om de zorg in onze klinieken beter op elkaar af te stemmen, elkaar te ondersteunen, en ervaringen te delen zijn wij bezig een team van gedragsdeskundigen op te zetten met een klinisch psycholoog, een orthopedagoog, ondersteuning vanuit een toegepaste psycholoog en met jou als gz-psycholoog. De zorg in onze klinieken is verdeeld over verschillende afdelingen: de HIC, acuut, intensief en de medium care. Jouw aandachtsgebied bestaat uit 2 (nader te bepalen) afdelingen binnen de klinieken. De ambitie is om met elkaar over de grenzen van de teams heen te werken en elkaar te versterken met onze kennis en ervaring.

Hoe je de teams in de klinieken het beste kunt omschrijven? Betrokken, verbindend en professioneel. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 - 32 uur per week (mogelijkheden m.b.t. het aantal uur zijn bespreekbaar) voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een ondernemende professional en weet met jouw ideeën de vakgroep tot een succes te maken. Uiteraard ben je het gewend te werken in een hectische omgeving en ben je goed in samenwerken. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog en een BIG registratie als gz-psycholoog.
 • affiniteit met de doelgroep, patiënten met ernstige psychiatrische problematiek.  
 • een herstelgerichte visie op zorg en bij voorkeur ervaring met ART, de IDDT methodiek en het model van de HIC.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog  op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Ariane de Ranitz (psychiater/hoofd behandelzaken) +31 682211950, of met Nienke Hoekstra (psychiater/hoofd behandelzaken) +31 613217638. 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Lees meer
Solliciteren vóór: 13-10-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge
Inge

Recruitment Coördinator