Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Kinderen en jeugdigen tot 18 jaar. In de regio Amersfoort doet Fornhese middels twee netwerken 6-18 jaar mee in de transitie van de jeugdzorg (BSA jeugdhulp). Vanuit deze netwerken biedt Fornhese diagnostiek en behandeling t.b.v. de BSA gebiedsteams. In deze rol werk je vanuit het netwerk 6-18 mee aan diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek. Binnen het netwerk 6-18 staat hierbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal. Kortom, je bent er als gezins- en systeemtherapeut door:
 • bij te dragen aan diagnostiek en de behandeling van kinderen/jongeren en hun gezinnen.
 • het opstellen van het behandelplan en voor het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van kinderen en jongeren en hun gezin.
 • multidisciplinair samen te werken aan de transitie naar het regionale samenwerkingsverband BSA (regionaal samenwerkingsverband voor jeugdhulp).
Jouw nieuwe collega’s wachten al op je. Met jou als gezins- en systeemtherapeut zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het gezin en de problematiek vanuit meerdere perspectieven bekijken. In het multidisciplinaire team werk je intensief samen met de klinisch psychologen, gz-psychologen, orthopedagogen, vaktherapeuten (drama, beeldend- en psychomotore therapie), de psychotherapeut, de speltherapeut, de sociotherapeuten van de deeltijdbehandelingen en de psychiater. 

Op dit moment is er een transitie gaande om te gaan werken in gebiedsteams. Dit houdt concreet in dat de teams van Fornhese kinder- en jeugdpsychiatrie meer met andere specialistische jeugdzorginstellingen uit de regio Eemland gaan samenwerken. We vragen daarin een actieve bijdrage van jou!

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Flexibel, analytisch en samenwerkingsgericht. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun
je als gezins- en systeemtherapeut bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.026,- en € 4.717,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24 tot 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel en initiatiefrijk zodat jij adequaat kan inspelen op complexe casussen bij jongeren van 6-18 jaar. Met jouw passie voor kinder- en jeugdpsychiatrie ben jij ambitieus en enthousiast om jezelf en het team verder te ontwikkelen binnen het vakgebied. Ook heb je voor deze baan:
 • afgeronde opleiding en registratie (NVRG) tot gezins- en systeemtherapeut. 
 • een SKJ registratie.
 • ervaring en affiniteit met kinder- en jeugdpsychiatrie.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Fornhese locatie Amersfoort. Op de polikliniek onderzoeken en bespreken onze professionals de diagnostiek en behandelmogelijkheden samen met het gezin en het kind of de jongere. De focus ligt op het verminderen van de klachten én het ondersteunen van de omgeving. Is er deeltijd of klinische behandeling nodig? Dan kunnen cliënten terecht op een andere locatie van Fornhese. 

Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugd ggz voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Vanuit verschillende locaties en samen met ruim 325 collega’s en netwerkpartners ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gezins- en systeemtherapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Klaas Visser (teamleider behandelzaken Fornhese) via +31 334603500. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 14-10-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax
Dax

Recruitment Coördinator