Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 16
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Jongeren en (jong)volwassenen met een autismespectrumstoornis. Vaak is er ook sprake van depressie, laag zelfbeeld en verstoord dag/nachtritme. Als psychomotorisch therapeut behandel je deze patiënten binnen de kliniek. Kortom, je bent er als psychomotorisch therapeut voor:
 • observatie te verrichten en behandeling te geven, zowel individueel als in groepsverband. Daarbij werk je ook met de gezinnen van onze jongeren in de gezinsPMT module van de kliniek Adolescenten.
 • onderdeel te zijn van het team klinische behandeling van Emerhese.
 • nauw samen te werken in een multidisciplinair team en met andere collega’s binnen ons netwerk vanuit de regio.
Samen met je collega’s vorm je het multidisciplinaire team van Emerhese Jeugd van Emerhese Amersfoort. Het team bestaat uit een klinisch psycholoog, GZ-psycholoog, verpleegkundig specialist, teamleider en sociotherapeuten. Emerhese Jeugd is een gespecialiseerde behandelkliniek voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 16 en de 23 jaar met een autisme spectrum stoornis. Hier worden jongeren/jongvolwassen die langdurig vastlopen in hun ontwikkeling voor maximaal een jaar opgenomen. Psychomotore therapie is (bijna) altijd een vast therapie onderdeel voor onze patiënten. Daarbij is de psychomotore therapeut onderdeel van het therapeuten team dat vormgeeft aan de gezinsmodule die elke patiënt met zijn gezin volgt.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Gemotiveerd, enthousiast en onderzoekend naar kansen en mogelijkheden. Het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.  
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als psychomotorisch therapeut bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €2.607,- en €4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 8 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt direct een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent deskundig en met jouw kennis ben je in staat om zowel groepsbehandelingen als individuele behandelingen zelfstandig vorm te geven. Daarbij werk je graag met gezinnen en ben je een actief en meedenkend lid van het multidisiciplinaire team. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo opleiding psychomotorisch therapeut en een SKJ registratie.
 • bij voorkeur ervaring met autisme spectrumstoornissen en systemisch werken.
 • ervaring en affiniteit met het werken met (jong)volwassenen met een autisme spectrum stoornis.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort. Emerhese heeft drie locaties, een op het terrein van Zon & Schild en een locatie in de stad van Amersfoort en een in Almere. Er is een polikliniek voor diagnostiek en behandeling. Daarnaast heeft Emerhese een klinische afdeling op het terrein van Zon & Schild, deze bestaat uit zes woningen, een voorzieningengebouw, een werkplaats en een afdeling voor deeltijdbehandeling. 

Emerhese is ons expertisecentrum voor autisme spectrumstoornissen bij (jong) volwassenen. Vanuit onze locaties in Amersfoort en Almere werken wij samen met zo’n 50 collega’s. Emerhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als psychomotorisch therapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Debbie Verhagen (teamleider) via +316 13821839. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 30-09-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator