Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Ouderen met psychiatrische problematiek die langer durende zorg en behandeling nodig hebben. Organisatie en coördinatie van de zorg rond patiënten en de uitvoering van de verpleegkundige zorg en begeleiding behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Kortom, je bent er als verpleegkundige door:
 • samen met de patiënt en het behandelteam de zorg vorm te geven op basis van individuele behandeldoelen.
 • intensief samen te werken met je directe collega’s en de patiënt, maar ook met naasten en collega's uit de andere teams.
 • ervoor te zorgen dat de roosters perfect in orde zijn. 
 • vanuit jouw deskundigheid collega’s te coachen, sturen en te begeleiden om te komen tot de best mogelijke zorg.
Als coördinerend verpleegkundige maak je deel uit van multidisciplinaire teams, waarin iedereen vanuit haar eigen expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: goede zorg voor onze patiënten. In de rol van coördinerend verpleegkundige werk je nauw samen met de teamleider en houd je je vooral bezig met de coördinatie van werkzaamheden en ben je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg voor onze patiënten. Naast de zorg en begeleiding aan patiënten neem je als coördinerend verpleegkundige ook actief deel aan lopende en nieuwe projecten.

Jouw nieuwe collega’s van de afdeling Ouderen wachten al op je. Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het begeleiden en verzorgen van ouderen met psychiatrische problematiek. 

Hoe je onze drie teams het beste kunt omschrijven? Open, enthousiast en warm. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als coördinerend verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 24 uur per week voor een jaar.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
 Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent open en verbindend, waardoor patiënten en collega's jou hun vertrouwen geven. Daarnaast kun je ook begrenzen als de situatie daarom vraagt. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding mbo niveau 4 of hbo verpleegkunde (met BIG registratie).
 • affiniteit met de doelgroep ouderen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als coördinerend verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.  
 
Wil je meer informatie over de vacature, dan vragen we je (i.v.m. vakantie) te mailen naar Lisette Versteeg  (teamleider bedrijfsvoering ouderenpsychiatrie): l.versteeg@ggzcentraal.nl. Voor vragen over desollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 30-06-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator