Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Een adequate bedrijfsvoering voor het Centrum voor Psychotherapie, het bevorderen van de samenwerking van de afdelingen onderling én het bouwen aan een netwerk buiten het Centrum. Als teamleider bedrijfsvoering is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • het coördineren van de processen op de diverse afdelingen van het Centrum voor Psychotherapie.
 • het samen met de teamleiders behandelzaken sturing geven aan de teams.
 • verantwoordelijkheid voor een optimale planning.
 • eerste aanspreekpunt zijn voor de BHV.
 • het breder op de kaart zetten van het centrum voor psychotherapie zowel in- als extern.
Samen met ruim 75 GGz-professionals ben je werkzaam binnen het Centrum voor Psychotherapie. Met jou als teamleider bedrijfsvoering zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg en behandeling bieden aan cliënten met complexe psychiatrische problematiek. De expertise van het Centrum voor Psychotherapie ligt op het gebied van vroegkinderlijke traumatisering (afdeling Transit), complexe angst- en dwangstoornissen (afdeling Marina de Wolfcentrum) en complexe persoonlijkheidsstoornissen (afdelingen Zwaluw en Enk). De verschillende afdelingen werken nauw samen en voeren waar nodig behandelingen duaal of aansluitend op elkaar uit. We richten ons steeds meer op synergie en mogelijkheden om transdiagnostisch te behandelen.  

Binnen ons behandelcentrum verrichten we (innovatieve) derdelijns behandelingen, second opinions en bieden we consultatie. Verder voeren we wetenschappelijk onderzoek uit en leiden we professionals op. Het netwerk van de patiënt wordt standaard betrokken bij de behandeling. Naast klachtenreductie en verbetering van het (psychosociaal) functioneren is behandeling ook expliciet gericht op resocialiseren en het leren omgaan met restklachten.

Deskundig, innovatief en ambitieus is hoe je ons Centrum het beste kunt omschrijven. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen en doen dit met elkaar.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk./ We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als [functienaam] bij GGz Centraal rekenen op:  

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.607,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.  

 • een contract voor 28 - 32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.

 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 

 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   

 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een strategisch teamleider die het een uitdaging vindt om mee te bouwen aan onze verdere ontwikkeling tot specialistisch transdiagnostisch behandelcentrum. Uiteraard ben je doelgericht en kan je plannen vertalen naar een duidelijk visie. Je draagt je visie uit, neemt daarin je teamleden mee en hebt passie voor je werk. Je past binnen GGz Centraal als je wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een relevante bedrijfskundige achtergrond op hbo werk- en denkniveau.
 • werkervaring binnen een organisatie in beweging.
 • affiniteit met de zorg.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds de jaren 30 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider bedrijfsvoering op de plek waar het er écht toe doet: versterk het Centrum voor Psychotherapie van GGz Centraal in Ermelo.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Rosita Vos, Hoofd bedrijfsvoering Centrum voor Psychotherapie via telefoonnummer +31 610948953. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 24-06-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator