Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als gz-psycholoog werk je met jongeren in de leeftijd van 12-25 jaar met een kwetsbaarheid voor borderline persoonlijkheidsstoornis (BPS) en hun ouders en andere belangrijke naasten. Vanuit jouw kennis en ervaring vervul jij een voortrekkersrol in individuele en systeemgerichte diagnostische- en behandelactiviteiten. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:
 • diverse taken in het gehele diagnostiektraject te vervullen, zoals het doen van intakes, het afnemen van ontwikkelingsanamneses en het doen van gezinsdiagnostische onderzoeken.
 • onderdelen van het psychologische onderzoeken (intelligentie-, neuropsychologisch en persoonlijkheidsonderzoeken) uit te voeren.
 • individuele therapieën te geven en systeemtherapeutische interventies te bieden in o.a. oudergesprekken, partnerrelatiegesprekken en gezinsgesprekken.
 • actieve samenwerking met het netwerk en naasten van patiënt te zoeken.
 • een bijdrage te leveren aan verschillende lopende innovatieprojecten, specifiek gericht op systeem en naasten, binnen HYPE die in samenwerking met Universiteit Utrecht plaatsvinden.

Jouw nieuwe collega’s van Helping Young People Early (HYPE) kijken uit naar de samenwerking met jou. Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het verbeteren van het psychosociaal functioneren van kwetsbare jongeren. HYPE biedt vroege interventie voor jongeren in de leeftijd van 12-25 jaar met kenmerken van BPS. HYPE is een multidisciplinair tijd gelimiteerd behandelprogramma. Naast behandeling richt HYPE zich op diagnostiek, wetenschappelijk onderzoek & innovatie en deskundigheidsbevordering van ketenpartners. Sinds de start van het team, vijf jaar geleden, is het programma in snel tempo gegroeid, zowel qua teamgrootte als in aanbod. We ambiëren om op basis van de actuele wetenschappelijke inzichten, waar we zelf actief aan bijdragen te blijven innoveren om daarmee de zorg voor jonge mensen te verbeteren. Wil je meer over ons, de behandelmethodiek en onze missie, weten bekijk dan onze website.  

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast, de wil om te blijven innoveren en betrokken bij elkaar en bij de cliënten. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken samen met ketenpartners en belangrijke naasten van onze cliënten, om de levens van kwetsbare jongeren te verbeteren.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 32 tot 36 uur per week voor een onbepaalde tijd. Wij werken vanuit vertrouwen dus je krijgt bij ons direct een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
 • een goed inwerkprogramma en supervisie bij jouw leer/werkproces onder begeleiding van een klinisch psycholoog.
 • de opleiding in Cognitieve Analytische Therapie, de therapievorm die de basis en rode draad vormt binnen HYPE.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).  Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden waardoor je in staat bent om verbinding te maken met zowel cliënten en hun naasten als collega’s binnen en buiten HYPE. Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn sterk ontwikkeld, en door de inzet van eigenheid, tact en inventiviteit weet je verbinding te creëren met jonge mensen en hun gezinnen of naasten.Daarbij ben je ook inventief en leergierig, zodat je continue blijft ontwikkelen en daarmee de client, jezelf en HYPE verder helpt. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog met geldige BIG registratie.
 • werkervaring met de doelgroep, jongeren in de leeftijd 12-25 jaar is een pre.
 • ervaring in het werken met gezinnen en naasten van jongeren, daarnaast is de registratie als systeemtherapeut is een pre.
 • een werkstijl die zich kenmerkt door daadkracht en betrouwbaarheid. Als GZ-psycholoog ben je je bewust van hoe jouw competentieprofiel kan bijdragen aan goede zorg voor onze cliënten.
 • talent voor engagement. Verbinding zoeken én onderhouden met je collega professionals binnen GGz Centraal en professionals in de zorgketen gaat jou van nature goed af. 
 • de ambitie om de opleiding in Cognitieve Analytische Therapie te volgen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Westsingel in Amersfoort. Op deze locatie zit naast HYPE diverse poliklinieken gevestigd, hier onderzoeken en bespreken onze professionals de diagnostiek en behandelmogelijkheden samen met het gezin en het kind of de jongere. De focus ligt naast het bevorderen van het psychosociaal functioneren, op het verminderen van de klachten én het ondersteunen van de omgeving. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog bij GGz Centraal in Amersfoort.
 
In de procedure zal naast twee gesprekscommissies bestaande uit collega’s van het HYPE behandelteam ook uit een gesprek met jongeren van het HYPE PLATFORM bestaan. Klik hier voor meer informatie over het HYPE PLATFORM.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Anouk Aleva (gz-psycholoog) via +31 334603500 of Christel Hessels (klinisch psycholoog en leidinggevende HYPE) via +316 23336709 (secretariaat). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 19-08-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator