Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Begeleiden en ondersteunen van jongvolwassenen (18-30 jaar, uitzonderingen zijn mogelijk) en hun naasten. Als ambulant psychiatrisch verpleegkundige is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • zelfstandig en ambulant werken.
 • met de cliënt en diens naast naasten keuzes maken.
 • outreachend werken in goede samenwerking met andere zorgverleners en sociale partners, zoals crisisdienst, opname-afdelingen, UMC Utrecht, huisartsen, wijkteams, wijkagent, thuiszorg, Beweging 3.0 en Kwintes.
 • samen met ons een stevig aanbod neerzetten waarvan onze cliënten en je collega's kunnen profiteren.
DVI staat voor Diagnostiek en Vroege Interventie. We richten ons met name op jongvolwassenen (18-30 jaar) en hun naasten, die voor het eerst te maken krijgen met een psychose. Cliënten worden ambulant behandeld. Diagnostiek, behandeling en herstel worden tegelijkertijd en meteen na de intake gestart, zodat het (sociale) leven van onze cliënten zoveel mogelijk hetzelfde kan blijven (wonen, leren/werken, sociale relaties).

“Samen keuzes maken met de cliënt en zijn naasten legt een stevige basis voor een maatwerk behandeling”.

Als verpleegkundige richt je je bij onze cliënten op behandeling, rehabilitatie en herstel. Je begeleidt en ondersteunt niet alleen de jongvolwassenen maar ook hun naasten, bijvoorbeeld door hulp aan jonge kinderen van een cliënt in de thuissituatie te bieden. Werken met deze doelgroep betekent creatief denken en soms "buiten de deur" naar oplossingen zoeken.

Jouw uitdaging: je draai vinden in een goed lopend team en bekend worden met wat er komt kijken bij het werken met de doelgroep van DVI. Samen met je collega ambulant verpleegkundige zet je een stevig aanbod neer waar onze cliënten en je collega's van kunnen profiteren.

Met jouw collega professionals vorm je het DVI team, een zelfstandig team dat werkt volgens de laatste inzichten. Het samenwerken met familie en naastbetrokkenen van de cliënt is hierbij essentieel. We zijn multidisciplinair samengesteld met o.a. SPV, verpleegkundige psychiatrisch intensieve thuiszorg, psycholoog, psychiater, maatschappelijk werker, arts-assistent en medewerker individuele plaatsing en steun. Als team maken we tijd voor elkaar vrij, we vinden het belangrijk dat we met elkaar verder groeien in onze ontwikkeling. Waar de één uitblinkt in kennis over verslaving vult de ander dit mooi aan met ervaring van gesprekstechnieken.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Deskundig, dichtbij en flexibel. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Bij ons wacht je een warm welkom binnen een team dat outreachend werkt en enthousiast is over de werkwijze van DVI. Als het je leuk lijkt om vanuit deze baan in de toekomst meer groepsgericht te werken, dan is dat mogelijk.

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als ambulant verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 - 32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  
 • training op het gebied van psychosezorg.
 • een eindejaarsuitkering een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt inlevingsvermogen en tact en kunt daardoor onze patiënten op de juiste wijze ondersteunen. Uiteraard kan je omgaan met conflicten, zodat je te allen tijde het overzicht en de rust weet te behouden . Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (mbo niveau 4 of hbo) met BIG registratie.
 • affiniteit met de doelgroep.
 • een rijbewijs en de beschikking over een auto.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Westsingel in Amersfoort, op loopafstand vanaf centraal station Amersfoort aan de rand van het centrum. Een brede locatie met verschillende behandelteams: het team Ouderenpsychiatrie, het FACT-team Stadskern, de teams Fornhese en Emerhese, het HYPE-team en het Diagnostiek en Vroege Interventie (DVI)-team.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ambulant verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Joep ter Horst (teamleider bedrijfsvoering) via +31 613849540. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 12-08-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator