Regio: Laren
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten met een verslavingsproblematiek en psychiatrische kwetsbaarheid. Je helpt cliënten om de regie over hun eigen leven terug te krijgen of op een passende manier met de gevolgen van hun verslaving om te gaan. De behandelingen vinden plaats in een multidisciplinair team waar jij onderdeel van uitmaakt. Kortom, je bent er als verpleegkundige door:
 • cliënten te begeleiden en te motiveren vanaf de eerste fase van detoxificatie van verslavende middelen tot aan de overdracht naar ambulante zorg.
 • te observeren, rapporteren, coördineren en diagnostiek uit te voeren en aansluitend de zorg te bieden zoals die in het behandel/verpleegplan staat beschreven.
 • deel te nemen aan het multidisciplinair overleg.
 • bij te dragen aan de ontwikkeling van herstelgerichte zorg.
Jouw 17 nieuwe collega’s van de afdeling verslaving en psychiatrie wachten al op je. Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, directe zorg bieden aan cliënten op de open afdeling en in het behandelhuis. De opname omloopsnelheid is hoog, omdat een opname vaak maximaal 8 weken duurt. Hierdoor zijn je diensten divers, onvoorspelbaar en wisselend qua intensiviteit en dynamiek. Het voordeel hiervan is dat je op korte termijn snel positieve effecten ziet van de behandeling bij je cliënten. Ze knappen somatisch en mentaal snel op. In het dagelijks multidisciplinair overleg, met behandelaren en collega’s, bespreek en verdeel je de werkzaamheden en geef je de dienst vorm. Jullie bepalen welke zorg het beste past op dat moment.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Wij gaan respectvol en professioneel met elkaar om, zijn deskundig en optimistisch en staan open voor goede ideeën en verwachten eigen initiatief. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.396,-  (CAO GGZ, functiegroep schaal 45) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent veerkrachtig, je laat je niet zomaar uit het veld slaan als het tegen zit en zoekt naar passende oplossingen. Daarbij ben je ook flexibel en werk je graag nauw samen met je collega’s zodat de juiste dingen worden gedaan. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:  
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundige met BIG registratie.
 • of een afgeronde opleiding SPH, met het certificaat medicatie verstrekken of bereid deze training te volgen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.  
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?  Juliana-Oord in Laren. Dit centrum voor psychiatrie, verslaving en neuropsychiatrie (NAH) ligt in een bosrijke omgeving. Op deze locatie bieden we maximaal 4 maanden, 2 soorten behandelpaden aan. Behandeling psychiatrie & verslaving en behandeling neuropsychiatrie.
 
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Laren.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Ellen van der Blom (teamleider) via telefoonnummer +31 651918784. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Lees meer
Solliciteren vóór: 03-08-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator