Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO/WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een ernstig psychiatrische aandoening die langdurige zorg nodig hebben. Als behandelverantwoordelijke stel je, in overleg met de patiënt, een behandelplan op. Gedurende de behandeling stel je de patiënt altijd centraal en werk je volgens de herstelgerichte visie. Kortom, je bent er als sociaal psychiatrisch verpleegkundige door:
 • een uitvoerig intakegesprek te voeren met de patiënt.
 • samen met de psychiater een psychiatrisch onderzoeksplan op te stellen.
 • een adviesgesprek te voeren met de patiënt over de behandeling.
 • tijdens de behandeling contact te onderhouden met de familie en naast betrokkenen (waaronder verwijzers) van de patiënt.
 • diverse taken op te pakken als dossierhouder/casemanager.
 • mee te draaien in bereikbaarheidsdiensten buiten kantoortijden. 

In een FACT-team werken verschillende hulpverleners nauw met elkaar samen. Met jou als sociaal psychiatrisch verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van de juiste zorg aan onze patiënten op elk moment. FACT(Flexible Assertive Community Treatment)-teams behandelen en begeleiden mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, die vaak gepaard gaat met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, sociale contacten, financiën etc.). Deze behandeling en begeleiding vindt plaats in de eigen omgeving van de cliënt.

We zijn een dynamisch en gemêleerd  team, van starters tot collega's met veel ervaring binnen de ggz. Deze diversiteit maakt het leuk en divers. We werken hard maar vinden het ook belangrijk om oog te hebben voor elkaar en hechten daarom veel waarde aan een goed gesprek. Wij vinden het belangrijk dat jij je kan ontplooien en daarom bieden wij ook opleidingsmogelijkheden.

Collega aan het woord
Koen Bakx (GZ-psycholoog): "Het leuke aan het werken voor het FACT team vind ik de teamgeest. We hebben een heel warm, professioneel, informeel, steunend contact. Dagelijks hebben wij inhoudelijk teamoverleg, maar ook daarbuiten vinden wij elkaar voor een ommetje (we zitten midden tussen de terrassen en de winkels in het leuke Hilversum), een hapje eten, of om te mijmeren over het vak. Als SPV-er sta je centraal in de zorg voor onze cliënten en werk je ambulant, dus kom je veel buiten de deur en werk je samen met diverse disciplines binnen FACT. Dat alles maakt het zo divers!".
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Ook kun je als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.607,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur wanneer je een gediplomeerd SVP bent. Of een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur wanneer je nog in opleiding bent. De kosten voor het volgen van de spv-opleiding worden door ons vergoed.
 • een contract voor 24-36 uur per week voor de duur van 6 maanden. Bij wederzijds enthousiasme zetten we dit tijdelijk contract graag om naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt een outreachende benadering en denkt en werkt in het belang van de patiënt. Uiteraard ben je ook gericht op samenwerking en wissel je graag ervaringen en expertise uit met je collega’s. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:
 
• een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (met BIG-registratie), aangevuld met een opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige. 
• vakkennis van psychopathologie en bij voorkeur ervaring in een ambulante setting.
• een rijbewijs B.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier. 
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? FACT Team Hilversum. De regio Gooi & Vechtstreek kent in totaal vier FACT-teams. Twee FACT-teams gevestigd in Hilversum, een FACT-team Gooise Meren/Weesp en FACT-team Huizen. De FACT-teams bieden ambulante zorg aan circa 125-200 cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen, in combinatie met problemen op andere levensterreinen (wonen, werken, financiën, sociale relaties en vrijetijdsbesteding). De behandeling vindt bij voorkeur plaats in de eigen leefomgeving, in goed overleg met de patiënt en zijn of haar maatschappelijk steunsysteem.
 
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als sociaal psychiatrisch verpleegkundige of SPV in opleiding op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Tamara van Barlingen (teamleider) via +31 6
13749513. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881340415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

 
Lees meer
Solliciteren vóór: 30-11-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie
Jettie

Recruitment Coördinator