Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met complexe angst- en dwangstoornissen die onder behandeling zijn in ons hoog specialistisch behandelcentrum Marina de Wolf. Als klinisch psycholoog kun je verwachten dat je een gevarieerde functie treft. Je werkt zowel voor de polikliniek als voor de deeltijd/kliniek.
Kortom, als klinisch psycholoog ben je er door:

 
 • individuele behandelingen en groepstherapieën aan te bieden. Deze behandelingen zijn goed gemonitord (effectmeting) conform de multidisciplinaire richtlijn angst- en dwangstoornissen (evidence based).
 • supervisie te geven aan psychologen en artsen in opleiding tot specialist.
 • uitvoerend behandelaars inhoudelijk aan te sturen met betrekking tot het behandelplan.
Jouw nieuwe collega’s van de afdeling Marina de Wolf wachten al op je. Met jou als klinisch psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het behandelen van patiënten met complexe angst- en dwangstoornissen. Daarbij maakt Marina de Wolf onderdeel uit van het Centrum voor Psychotherapie, waar ook vroegkinderlijk trauma en persoonlijkheidsstoornissen (klinisch) behandeld worden. Met elkaar ontwikkelen de afdelingen zich meer en meer tot een trans diagnostisch centrum met een boven regionale functie.

Binnen ons behandelaanbod maken wij vooral gebruik van Cognitieve Gedragstherapie en farmacotherapie. De aanpak is multidisciplinair, wat jou als klinisch psycholoog een belangrijke positie in het team geeft als sturend behandelaar. Omdat wij hoog specialistische zorg en behandeling bieden en onze patiënten vaak onvoldoende profijt hebben gehad van de reeds eerder gevolgde protocollaire behandelingen, lever je innovatief maatwerk onder de noemer “beredeneerd uitproberen”. De behandeling doe je steeds in samenwerking met de patiënt en zijn/haar naasten, waarbij je gevoed wordt door wetenschappelijk onderzoek.
 
Het centrum voor Psychotherapie ontwikkelt zich naar een Top GGZ centrum. Onderdeel hiervan is dat er veel onderzoek wordt gedaan. Het is mogelijk om binnen de vastgestelde onderzoeklijnen hier een bijdrage aan te leveren. Dit kan in de vorm van het meeschrijven aan wetenschappelijke publicaties. Een promotieonderzoek op termijn behoort tot de mogelijkheden.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Hecht, gericht op samenwerken en het delen van kennis en ervaring. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. 

Goed om te weten: met een afgeronde opleiding tot psychotherapeut nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun  
je als klinisch psycholoog bij GGz Centraal rekenen op:  

 • een bruto maandsalaris tussen € 4.295,- en € 6.702,- (CAO GGZ, functiegroep 70) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 28-32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.   
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent gericht op samenwerking met de andere afdelingen van het Centrum voor Psychotherapie, waarbij jij enthousiast bent om met elkaar een meer transdiagnostische manier van werken vorm te geven. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:  
 • een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog of psychotherapeut met BIG registratie.
 • kennis en ervaring met de behandeling van angst en dwangstoornissen.
 • een registratie bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie, of in een vergevorderd stadium van deze opleiding.
 • ervaring in het schrijven van wetenschappelijke artikelen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.  
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.  
 
De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als klinisch psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.
   
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Stefan van Luik (teamleider bedrijfsvoering) via +316 20747917 of Miranda Boon (psychotherapeut en teamleider zorg) via +31 683343258. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Solliciteren vóór: 15-07-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator