Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Het succesvol afronden van projecten is cruciaal voor de organisatie. In een project ben je samen met je collega’s van de afdeling Vastgoedontwikkeling verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van projecten op het gebied van vastgoed en huisvesting. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan een veilige en prettige behandel- en verblijfsomgeving voor zowel cliënten als medewerkers.

In samenspraak met de zorgmedewerkers zorg je samen met een ervaren projectmanager voor een goed verloop van een project; van het opstellen van het projectplan tot oplevering aan de zorg en beheerorganisatie. Je zorgt er voor dat het probleem of de vraag vanuit de zorg duidelijk wordt en er een oplossing komt binnen de te stellen kaders. Het kan gaan om nieuwbouw, verbouw of herontwikkeling, aanhuur of verhuur, gebouwen of terreindelen, grote of kleine projecten. In alle gevallen draag je met huisvestings- en vastgoedoplossingen bij aan een betere omgeving voor onze cliënten en medewerkers. Je ondersteunt bij het overzicht krijgen tussen de wensen op korte termijn en de lange termijn vastgoedstrategie en schakelt tussen de verschillende gezichtspunten. In de projecten betrek je relevante ontwikkelingen voor zorginnovatie, beleid en wet- en regelgeving. Je speelt in op de vraag door praktisch te werk te gaan, maar ook de nodige processtappen (in besluitvorming) te doorlopen om het project tot een goed einde te brengen voor alle betrokkenen. Jij signaleert eventuele problemen, denkt vooruit en zorgt er voor dat de beschikbare middelen doelmatig worden ingezet. 

Jouw werkzaamheden in het kort:
 • zorgen voor het gewenste eindresultaat, in nauwe samenwerking met je interne opdrachtgever.
 • organiseren van afstemming met de zorgorganisatie, aandragen van oplossingen, vertalen naar een projectvoorstel en vastleggen van besluitvorming.
 • in samenwerking met je collega’s opstellen van onderzoeken, plannen, ontwerpen, kostenramingen, fasedocumenten, rapportages en businesscases.
 • inrichten en aansturen van projecten, zowel in de voorbereidings- als in de uitvoeringsfase, op afstand maar ook met je voeten in de klei.
 • afstemming met de interne en externe adviseurs en zorgpartners; zorgen voor een prettige samenwerking tussen de partijen.
Met vijf collega’s vorm je het team vastgoedontwikkeling. Hoe je het team het beste kunt omschrijven?  Met onze verschillende achtergronden, dragen we elk vanuit ons eigen accent en expertise bij aan de projecten, zijn we gericht op het uitwisselen van kennis, staan we open voor advies en helpen we elkaar waar nodig.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen ons team en GGz Centraal zijn er genoeg. Je komt te werken in een professioneel team met grote zelfstandigheid en een diversiteit van projectmatige werkzaamheden. Wij bieden de mogelijkheid om je binnen de functie verder te ontwikkelen in het projectmanagement. GGz Centraal is een organisatie die je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als projectmanager bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring, tussen € 2.607,- en € 4.218,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32-36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een contract voor onbepaalde tijd daarna voor de hand.
 • startdatum in overleg.
 • flexibiliteit waar en wanneer je werkt; je bent zelf verantwoordelijk voor jouw bijdrage aan het team en de wijze waarop je dat invult.
 • een divers (intern) aanbod aan cursussen en opleidingen.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die enthousiast zijn om vanuit een compact team te opereren en aan uiteenlopende huisvestingsprojecten te werken. Jij bent nauwkeurig en werkt planmatig, zo houd je het overzicht van de lopende projecten. Daarbij ben je ook goed in het scheiden van hoofd- en bijzaken om de juiste prioriteiten te stellen, stel je kritische vragen en leg je makkelijk verbinding binnen en buiten het team. Je bent een organisator pur sang die helder communiceert en zaken duidelijk vastlegt. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau in de richting van bouwkunde, facility management, civiele techniek, (technische) bedrijfskunde, planologie of vergelijkbaar.
 • 0-5 jaar werkervaring.
 • persoonlijke eigenschappen: enthousiast, initiatiefrijk, resultaatgericht, doorzettingsvermogen.
 • de drive om een maatschappelijke bijdrage leveren / voor een zorgorganisatie te werken.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? In een groene omgeving op Zon & Schild in Amersfoort, thuis of op één van de andere locaties van GGz Centraal. Genoeg keuze in werkplekken die voor jou op dat moment het beste jouw werk ondersteunen. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten als projectmanager in op een plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal.

Wil je meer informatie over de vacature? App of bel dan met Hans Hoepel (directeur vastgoedontwikkeling) via +31 651354508 of met Alette Janssen (adviseur vastgoedontwikkeling) via +31 613904989. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 16-06-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator