Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Cliënten die er (weer) aan toe zijn om te gaan werken en op zoek zijn naar een passende baan. Samen met de cliënt kijk je naar ervaringen en capaciteiten en hoe deze in te zetten zijn in een baan. Ook geef je advies op het gebied van arbeid en uitkeringen. Kortom, je bent er als maatschappelijk werker door:
 • ondersteuning en begeleiding te bieden in de zoektocht naar een passende baan.
 • te bemiddelen naar een (betaalde) baan.
 • samen te werken met voorzieningen zoals arbodiensten, re-integratiebedrijven, gemeentes, UWV en werkgevers.
 • arbeidstrainingen te geven.
 • mogelijkheden te onderzoeken om bruggen te slaan tussen behandeling en maatschappij.
Jouw nieuwe collega’s van Bureau Arbeids Rehabilitatie (BAR) wachten al op je. Met jou als maatschappelijk werker zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, hulp bieden aan mensen die door psychische of sociale belemmering buiten het arbeidsproces staan.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Zelfstandig,  betrokken en bekwaam. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als maatschappelijk werker bij GGz Centraal rekenen op:  

 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.  

 • een contract voor 24 - 32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  

 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 

 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   

 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent gewend om initiatief te nemen om de cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens hun zoektocht naar een passende baan. Uiteraard ben je ook sociaal vaardig, zodat je contact kunt onderhouden met jouw netwerk van mogelijke werkgevers voor jouw cliënten. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo opleiding die valt binnen de CONO-beroepenstructuur (bijvoorbeeld MWD, Social Work eventueel aangevuld met de opleiding als GGZ-Agoog).
 • opleiding voor of ervaring met trajectbegeleiding naar werk is een pre.
 • in het bezit van een rijbewijs, werkgebied is regio Ermelo, Harderwijk en Nunspeet.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Bureau Arbeids Rehabilitatie (BAR) is onderdeel van de Activiteitendienst van de RVZe Veluwe & Veluwe Vallei en is al ruim 19 jaar een begrip binnen GGz Centraal in de regio. Bureau arbeidsrehabilitatie biedt mensen die door psychische of sociale belemmeringen buiten het arbeidsproces staan, hulp bij het zoeken naar of behouden van passend werk en geeft advies op het gebied van uitkeringen.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als maatschappelijk werker op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Rosita Vos (hoofd bedrijfsvoering) via +31 610948953. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 17-06-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator