Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Klinisch opgenomen patiënten die verblijven binnen de diverse afdelingen op het terrein van Zon & Schild. Als doktersassistent ondersteun je, samen met een collega doktersassistent, de huisartsen die verbonden zijn aan onze instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Een afwisselende functie waarin je met een klein team zorgt dat patiënten terecht kunnen voor advies en behandeling van lichamelijke klachten. Kortom, je bent er als doktersassistent door:
 • afspraken te maken voor het spreekuur van de huisartsen, neuroloog en orthopedisch schoenmaker.
 • ervoor te zorgen dat rooster van de huisartsen en assistentes gevuld is.
 • vraagbaak te zijn voor medewerkers van andere disciplines binnen de medisch paramedische dienst.
 • medisch-technische handeling uit te voeren, zoals het maken van een hartfilmpje, het uitspuiten van oren en het geven van griepvaccinaties.
 • administratief-secretariële werkzaamheden te verrichten.
De huisartsen en doktersassistenten maken deel uit van de medisch paramedische dienst (MPD) waarbinnen diverse disciplines werkzaam zijn zoals ergotherapeut, fysiotherapeut, wijkverpleging, tandarts en diëtist. Jouw nieuwe collega's van de MPD wachten al op je. Met jou als doktersassistent zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, advies en behandeling bieden aan patiënten met psychiatrische problematiek. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, inventief en flexibel. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als doktersassistent bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.101,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur.
 • dagelijkse werktijden van 08.00 - 14.00 uur.
 • een contract voor 24 - 32 uur per week voor onbepaalde tijd. Bij vervanging van je collega doktersassistent verwachten we dat je 5 dagen per week aanwezig bent. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je vind gezondheid belangrijk en kunt goed met mensen omgaan, daardoor voelen patiënten zich bij jou op hun gemak. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en sta je sterk in je schoenen. Uiteraard werk je netjes en secuur. Of het nou gaat om medische handelingen, administratie of het schoonhouden van behandelruimten en medische apparatuur en instrumenten, op jou kunnen we rekenen. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde mbo-opleiding tot doktersassistent.
 • een zelfstandige werkhouding.
 • bij voorkeur werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg.
 • ervaring in het werken met Office 365, ervaring met USER (EPD) is een pre.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte transmurale patiëntenzorg in de keten centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als doktersassistent op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Wilma van Gelder (teamleider bedrijfsvoering) via +31 622731019. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 23-06-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator