Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een depressieve stoornis en/of angststoornis Deze mensen bieden we multidisciplinaire diagnostiek en evidence-based behandeling vanuit het onderdeel “Entree”. De “Entree” staat voor klachtgerichte en begrensde specialistische zorg vanuit een transdiagnostisch referentiekader. In de nabije toekomst kunnen we ook patiënten met enkelvoudig trauma behandeling aanbieden. Kortom, je bent er als gz-psycholoog door:
 • intakes met nieuwe patiënten te doen.
 • behandelingsplannen op te stellen voor nieuwe patiënten.
 • behandeling uit te voeren en te coördineren.
 • groeps-, trauma- en individuele behandeling te geven aan patiënten.
 • samen te werken met, en begeleiding te geven aan basispsychologen.
 
Je komt te werken in een klein enthousiast multidisciplinair team. Deze functie is eventueel te combineren met het doen/superviseren van psychodiagnostiek, evenals het geven van werkbegeleiding aan basispsychologen en superviseren van PIOGS.  Met jou als gz-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, regie op instroom, doorstroom en uitstroom van patiënten kwalitatief goed en tevens efficiënt (d.w.z. modulair) te organiseren. En besluiten te nemen over de procesgang. Hiervoor kan het nodig zijn samenwerking op te bouwen met externe partners om de doorstroom na intake efficiënt te organiseren.

Onze gedragswetenschappers zijn georganiseerd in vakgroepen per regio die een aantal keer per jaar bijeenkomen. Daarnaast vindt er een jaarlijks symposium plaats voor alle gedragswetenschappers van GGz Centraal. Tenslotte bestaat er de PSG (Psycholoog Specialisten van GGZ Centraal) welke de belangen behartigt van alle psychologen binnen de organisatie.

Hoe je onze afdeling het beste kunt omschrijven? Enthousiast en gedreven. Werken binnen onze regio betekent dat je volop jouw innoverend vermogen kunt inzetten, dat de samenwerking met collega’s open en toegankelijk is, dat jouw mening ertoe doet en bijdraagt aan de continue verbetering van onze zorg aan patiënten. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als gz-psycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.538,- en € 5.553,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • jaarlijks een eigen budget voor bijscholing en nascholing.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck kan onderdeel zijn van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent bevlogen en resultaatgericht, je gaat voor de beste kwaliteit van zorg. Daarbij ben je ook slagvaardig zodat je de juiste wegen weet te bewandelen om het beoogde doel te realiseren, in nauwe samenwerking met de patiënt. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een registratie als gz-psycholoog.
 • ervaring met cognitieve gedragstherapie en EMDR, bij voorkeur met een registratie bij een specialistische vereniging voor psychotherapie, zoals de VGCt en/of VEN.
 • een duidelijke visie die uitgaat van herstel ondersteunende zorg, de rol van behandeling daarin, bereidheid tot samenwerken met andere disciplines/programma’s en uitdragen van kennis.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi. Onze zorg is georganiseerd in drie clusters: het cluster Diagnostisch Behandel en Expertisecentrum , waar het team persoonlijkheidsstoornissen onder valt, het cluster Zorgopschaling en het cluster Sociale Psychiatrie. In het Diagnostisch Behandel en Expertisecentrum vindt diagnostiek, indicatiestelling en behandeling plaats binnen de programma’s Persoonlijkheidsstoornissen & Depressie, Bipolaire & Psychotische stoornissen, Jong Volwassenen, Eetstoornissen en Ouderenpsychiatrie. Ook kunnen doorverwezen patiënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst.

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gz-psycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Karin Tobias (hoofd behandelzaken) via +316 23437762 of Eveline de Rooij (teamleider Entree) via +316 24089906. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

 

Lees meer
Solliciteren vóór: 27-07-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator