Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als projectleider ga jij voor de regio Veluwe een nieuw team formeren waarbij je de samenvoeging van Bureau ArbeidsRehabilitatie (BAR) en Individuele Plaatsing & Steun (IPS) gaat begeleiden. Daarnaast is het jouw taak om het nieuwe product Jobcaoching te implementeren. Kortom, je bent er als projectleider door:
 • de samenvoeging van beide teams te begeleiden en samenwerking te stimuleren.
 • het doorvoeren van de implementatie van de jobcoacherkenning en het navolgen van alle eisen rondom jobcoaching.
 • de systeemwijziging door te voeren en te implementeren.
 • uitvoering te geven aan adequaat accountmanagement richting in- en externe stakeholders.
Werkbemiddeling (in de huidige situatie BAR en IPS) in de regio Veluwe wil haar krachten bundelen, en daarvoor zoeken we een ervaren projectleider. Het huidige team BAR wordt samengevoegd met de IPS-trajectbegeleiders die nu nog onderdeel zijn van de diverse zorgteams. Uitgangspunt hierbij is dat vanuit één centraal team werkbemiddeling binnen de totale regio Veluwe ondersteuning wordt geboden op dit gebied. In de huidige vorm is er, naast de verschillen in taken en verantwoordelijkheden, ook veel overlap in dienstverlening en caseload. 

Door de wijziging naar nieuw systeem is, met de implementatie hiervan, ook een belangrijke taak voor jou als projectleider weggelegd. Door de complexiteit van dit systeem is een nauwkeurige en zorgvuldige procedure nodig. Hierbij bewaak jij het proces bij de stakeholders en voorzie je de collega's van de juiste informatie in de vorm van coaching en training. 

Binnen de teams is veel deskundigheid aanwezig en heerst een cultuur van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast zijn zij bevlogen en ambitieus.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als projectleider bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen €2.265,- en €3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28-32 uur per week voor 6 tot 12 maanden. Dit is de verwachte duur van het project.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent overtuigend, enthousiast en daadkrachtig, waardoor je mensen kan meenemen in het plan en door kan pakken om de voortgang van het project te bewaken. Daarbij ben je ook een verbinder, waardoor je samenwerking kan stimuleren en verwachtingen kan managen. Ook heb je voor deze baan:  
 • aantoonbare ervaring als projectleider.
 • hbo werk- en denkniveau.
 • kennis van de participatieladder, methodieken en een herstelgerichte visie op zorg.
 • een groot vertrouwen in de arbeidscapaciteiten van onze cliënten.
 • feeling en affiniteit met non profit cultuur.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als projectleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.   

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Rosita Vos (hoofd bedrijfsvoering) via +31 610948953. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 14-06-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator