Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie je er bent? Voor jouw team en volwassenen die langdurige psychiatrische behandeling nodig hebben. In nauwe samenwerking met de duale partner, de teamleider behandelzaken, geef je meewerkend leiding aan het team. Dit doe je door verantwoordelijk zijn voor een adequate bedrijfsvoering en optimale kwaliteit van zorg voor de cliënten en daarnaast zelf mee te werken in je team. Als teamleider bedrijfsvoering is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • meewerken met jouw team en het bieden van ondersteuning waar nodig: dit houdt in dat je (gemiddeld) 50% van je contract uren ook daadwerkelijk werkzaam bent in het primaire proces.
 • het aansturen van een zelfstandige team en het voeren van overleggen met het team.  
 • de bewaking van de toegewezen budgetten, de (productie) afspraken en het maken van jaarplannen.
 • deelname aan en input geven in het teamleidersoverleg om mede beleid te bepalen en vorm te geven.
 • het onderhouden van in- en externe contacten in het werkveld.
Met 12-18 andere professionals vorm je het team Hofplein. Met jou als meewerkend teamleider bedrijfsvoering zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, specialistische voortgezette klinische behandeling aan volwassenen. Hofplein bestaat uit 36 HAT-woningen met een voortgezette behandelfunctie. De focus ligt hier op het vergroten van de autonomie en het (terug)krijgen van de eigen regie. De duur van de behandeling kan wisselen. Jij en je collega’s staan 24 uur per dag voor de cliënten klaar. Wij werken aan leefstijl en vanuit de herstelgerichte gedachte. Dit kenmerkt jou als hulpverlener/teamleider in je betrokkenheid en gelijkwaardigheid. Momenteel zijn wij bezig met het opzetten van de ART-methodiek, ofwel actief herstel van de triade. In het team Hofplein besteden wij veel aandacht aan deskundigheidsbevordering en geven wij graag sturing in zorgvraag en zorgaanbod om zo te kunnen anticiperen op de wachtlijst.
 
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Een enthousiast team in opbouw, we zeggen wat we doen en we leren van en met elkaar. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als teamleider bedrijfsvoering bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.265,- en € 3.755,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 28 - 36 uur per week voor  onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent communicatief vaardig, waarmee je vertrouwen weet te wekken en kunt motiveren. Uiteraard ben je ook in staat om anderen aan te zetten om actief mee te denken over de ontwikkeling en professionalisering van de afdeling en eigen deskundigheid. Daarnaast ben je zelf ook bereid de handen uit de mouwen te steken. Je past binnen GGz Centraal als je wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • ervaring in het operationeel aansturen en coachen van een team van medewerkers.
 • werkervaring in de zorgsector als bijvoorbeeld verpleegkundige.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1883 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider bedrijfsvoering op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Bas-Jan Stoute (hoofd bedrijfsvoering) +31 6 10209482. Voor vragen over de  sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Solliciteren vóór: 15-07-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator