Regio: Almere
Aantal uren per week: 0
Vakgebied: Stagiairs
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Wil jij het verschil maken in de geestelijke gezondheidszorg en mensen met psychiatrische problematiek helpen in het vinden van de eigen regie in hun leven? Voor het projectteam Stress Autism Mate (SAM) van GGz Centraal zijn wij op zoek naar stagiair creative content marketing en management.

GGz Centraal is bezig met de ontwikkeling van een app die mensen met autisme helpt om stress tijdig te herkennen. De app geeft inzicht in de ervaren stress en persoonlijke tips om het stressniveau weer te verlagen. De app zal in de zomer van 2021 gratis online beschikbaar worden gesteld.

Voor een stageplek binnen ons team heb je dan ook niet alleen een aanleg voor en interesse in social mediabeheer nodig, maar ook warm hart voor de zorg. We zoeken vanaf de zomer van 2021 een stagiair(e) die ongeveer 6 maanden onderdeel uit wil gaan maken van ons projectteam. Binnen het team is alle gelegenheid om praktijkervaring op te doen in contentcreatie en –management. Alle kanalen en ideeën liggen nog open, met een mooie basis om op voort te bouwen. Wil jij grotendeels zelf verantwoordelijk zijn voor het opzetten en bijhouden van social mediakanalen (website, Instagram, Facebook, LinkedIn, enzovoort)? Lees dan verder!

Als stagiair(e) Creative Content Marketing en Management draag jij bij aan het uitdragen van de Stress Autism Mate en de voordelen van het gebruik van de app naar de buitenwereld. Dit kan je doen via de website, social mediakanalen, enzovoort. Hierbij kan je zelf ook bijdragen aan het vormgeven van de website, en het opzetten van onze social mediakanalen (LinkedIn, Facebook, Instagram) naar aanleiding van jouw interesses. Je krijgt hierbij de ruimte voor eigen initiatief en eigen vormgeving, terwijl je een waardevolle bijdrage levert binnen de geestelijke gezondheidszorg.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

  • een unieke stageplaats in een dynamisch, altijd ontwikkelend team;
  • een professionele werkomgeving en de kans tot zelfstandigheid en eigen initiatief;
  • zowel een dagelijks begeleider als een begeleider voor de opleidingseisen;
  • een stagevergoeding en een reiskostenvergoeding indien nodig.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

  • je bent tweede- of derdejaarsstudent aan een relevante hbo-opleiding;
  • je bent creatief en hebt ervaring met social media (content)beheer;
  • je bent enthousiast, ambitieus en nieuwsgierig;
  • je hebt een hart voor de zorg.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Je stageplaats is officieel op het kantoor Emerhese Flevoland te Almere. Hier werk je in een gezellig team, waarbij jij je eigen zelfstandigheid draagt qua werktijden en kantoordagen. Hierbij houden wij als GGz-instelling natuurlijk goed rekening met de geldende coronaregels, waardoor de voorkeur ligt bij werken vanuit huis – zeker voor niet-essentiële medewerkers in de zorg. 
Lees meer

Versterk ons

Denk jij bij ons te passen? Laat ons dan op een creatieve wijze weten hoe jij denkt je stageperiode in te gaan vullen. Heb je nog overige vragen en/of opmerkingen dan kan je contact zoeken met SAM@ggzcentraal.nl of via 06-20419765. Uiterlijke deadline voor 1 juni 2021.
 
Lees meer
Solliciteren vóór: 29-07-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.