Regio: Amersfoort Ermelo
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als business controller adviseer je en daag je de directie en het management uit op financieel en bedrijfseconomisch vlak om zo de bedrijfsvoering binnen de zorg verder te optimaliseren en kansen te grijpen. Er wordt een beroep gedaan op je vermogen om organisatorische of zorginhoudelijke ontwikkelingen zodanig te doorgronden dat je deze kunt vertalen naar financiële/bedrijfsmatige consequenties. Je bent is staat om de ‘systeemwereld’ te verbinden met de bedoeling van ons bedrijf en om samen met de bedrijfsvoerders en teamleiders van de resultaatverantwoordelijke zorgeenheid (RVZe) te werken aan de gestelde doelen/targets. Kortom, als business controller ben je van waarde door:
 • het opstellen van de begroting en het in de diverse managementrapportages voor jouw RVZe rapporteren over de relevante risico’s en indicatoren op het gebied van klant, kwaliteit, productie- en kostenontwikkeling.
 • huidige en toekomstige financiële resultaten te duiden, business cases op te stellen en voorliggende bedrijfseconomische vraagstukken door te rekenen.
 • het gevraagd en ongevraagd geven van advies op het gebied van veranderende wet- en regelgeving of bedrijfskundige vraagstukken.

Naast de ondersteuning van de RVZe voer je (eventueel in samenwerking met collega’s), mede afhankelijk van kennis en ervaring, een aantal centrale taken uit zoals het up-to-date houden van het begrotingsmodel, uitvoeren van (bedrijfseconomische) analyses, het opstellen van meerjarenscenario’s of financiële ondersteuning van de zorgcontractering.

Je maakt onderdeel uit van het team business controllers binnen de afdeling Planning & Control van GGz Centraal, een afdeling binnen het vakcentrum Financiën Administratie Informatievoorziening (FAI).

De afdeling Planning & Control vervult een cruciale rol binnen het financiële beheer van GGz Centraal. Naast 5 business controllers bestaat de afdeling P&C uit 2 financial controllers  en 5 informatie/BI-specialisten.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als business controller bij GGz Centraal rekenen op:  

 • Inschaling conform de CAO GGZ, afhankelijk van ervaring en competenties.
 • een contract voor 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  
 • een flexibele werkomgeving: bij ons op kantoor of in de regio of bij jou thuis
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  

  

Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  

Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent analytisch, beschikt over een sterk cijfermatig inzicht en bent resultaatgericht. Daarnaast ben je stressbestendig, klantgericht, heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je sterk in het geven van adviezen. Je past binnen GGz Centraal als je wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren.

Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op hbo of wo niveau.
 • aantoonbare kennis van budgettering, begrotings- en informatie technieken.
 • kennis van de zorg-financieringsstructuur én relevante wet- en regelgeving binnen de gezondheidszorg is een pré.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken wij samen aan de ggz van morgen. 

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Deels thuis en deels op locatie Zon & Schild in Amersfoort en locatie Veldwijk in Ermelo. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als business controller op de plek waar het er écht toe doet. 

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Rob Thuis (hoofd planning & control) via +31 612673801. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  

Lees meer
Solliciteren vóór: 01-07-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator