Regio: Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Een centrale rol vervullen in het behandelen en begeleiden van patiënten in ernstige crisissituaties, waarin je altijd samenwerkt met anderen.

Op een gemiddelde werkdag kom je regelmatig hectische momenten tegen. Komt er een melding, dan moet je er direct op af. Houd jij van snel schakelen en kun je onverwachte situaties adequaat inschatten? Heel goed, want dat vraagt het werk van je. Pak je zelf de verantwoordelijkheid of doe je een beroep op collega’s? Met jouw kennis, ervaring en goed ontwikkelde intuïtie houd je het overzicht, zet je innovatieve ideeën in en zorg je voor de puntjes op de i.


Als SPV speel je een belangrijke rol in het doen van triage van aanmeldingen, leg je contact met patiënt en systeemleden, schat je behandelnoodzaak en veiligheidsrisico’s in. Je werkt daarin nauw samen met de crisisdienst. Veel patiënten worden eerst door de crisisdienst gezien en worden dan direct overgenomen door de IHT. Als SPV ben je daarnaast, net als alle andere teamleden, breed inzetbaar voor huisbezoeken. Je kunt altijd terug vallen op het team want we zijn er voor elkaar. Vooral met humor lossen we veel op. We zijn open en eerlijk bij het geven van feedback. Elke interventie wordt besproken en er wordt gekeken naar wat je nodig hebt. Zo worden we elke dag een beetje beter.

IHT Flevoland wil graag de functie van thuis behandelen in crisissituaties verder uitbreiden. Met de komst van de Wet Verplichte GGZ verwachten wij dat er nog meer appèl gedaan wordt op de IHT om thuis te behandelen. Daarnaast gaat de IHT ook de functie van Acute Deeltijdbehandeling opzetten. Op termijn zullen de crisisdienst en de IHT in Flevoland verder integreren. Dat betekent ook dat je soms ingezet kan worden in de crisisdienst.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

  • een persoonlijk inwerkprogramma;
  • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 28-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.607,- en maximaal € 4.218,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
  • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
  • aantrekkelijk secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

  • verpleegkundig diploma (niveau 4/5), met BIG registratie en aangevuld met opleiding tot SPV.
  • ervaring in de acute psychiatrie.
  • in bezit van rijbewijs B en auto.
Lees meer

Met elkaar

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vier regio’s in het midden van het land. Via een actief scholingsbeleid en met oog voor individueel talent, stimuleren wij onze bijna 3.000 medewerkers om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg voor onze cliënten.

In Flevoland is de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in gebiedsteams om onze zorg beter te laten aansluiten bij de zorgvraag van onze patiënten. Er zijn vier gebiedsteams in Almere, drie in Lelystad en een in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams is er een regiobreed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team (Intensive Home Treatment). Wanneer opname noodzakelijk is maken we gebruik van een van onze klinieken, de gesloten kliniek in Almere of de open kliniek in Lelystad.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als begeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Casper Nusselder(teamleider bedrijfsvoering) via telefoonnummer +31 657687336. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 

Lees meer
Solliciteren vóór: 31-08-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn