Regio: Bussum
Aantal uren per week: 20
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor alle klinische patiënten een met ernstig psychiatrische aandoening (EPA) in de Mauritzhof. Jij hebt een mooie uitdaging. Namelijk, door het opzetten, ontwikkelen en geven van activiteiten en leefstijl programma’s patiënten helpen met hun herstel. Je levert een actieve bijdrage aan de verdere inhoudelijke vormgeving van behandeling, activiteitenbegeleiding en herstelgericht werken in de Mauritzhof. Door de vraag van de patiënt te achterhalen weet je waar diegene op dat moment behoefte aan heeft. In huiselijke sfeer organiseer en begeleid je verschillende activiteiten. Kortom, je bent er als ggz agoog door:
 • het organiseren van sportieve, creatieve of culinaire dagactiviteiten gericht op leefstijl en herstel.
 • begeleiding te bieden tijdens de activiteiten.
 • een luisterend oor te bieden.
 • mee te denken over nieuwe trainingen en activiteiten programma’s en deze uit te werken.
 • het geven van gerichte trainingen, individueel en in groepsverband.

Jouw nieuwe collega’s van de Mauritzhof wachten al op je. Met jou als ggz-agoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het behandelen van ouderen en volwassenen met ernstige psychische problematiek. Je komt te werken in een multidisciplinair team dat bestaat uit onder andere een basisarts, verpleegkundigen, een verpleegkundig specialist en psychiater. Jullie richten je op een diverse doelgroep. Een leefstijlgroep, een groep die langdurige zorg nodig heeft en een resocialisatie groep volwassen/ouderen, die verder in hun herstel zijn en richting resocialisatie gaan. De afdeling richt zich momenteel op activiteitenbegeleiding. Het aanbod richt zich op meerdere facetten van leefstijl en herstel. De gehele kliniek heeft als streven om in de toekomst herstelgericht werken centraal te stellen. Jouw aandeel in deze transitie wordt zeer gewaardeerd. Je zult werkzaam zijn op de Mauritzhof, maar ook inzetbaar zijn in het activiteitenteam in de hele regio Gooi- en Vechtstreek van GGZ Centraal.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Open, actief en gastvrij en er heerst een gedreven maar informele sfeer. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als ggz-agoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.996,- en € 3.396,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 16 tot 20 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent enthousiast en neemt anderen hierin mee. Om de nieuwe activiteiten tot een succes te maken spreek jij vol passie over het activiteitenprogramma om daarmee jouw patiënten te motiveren. Uiteraard heb je een grote interesse voor leefstijl en sport/ bewegen. Je bent zelfstandig, zodat je jouw weg makkelijk vindt binnen de organisatie en de activiteiten zelfstandig voorbereidt en geeft. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de patiënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot GGZ agoog of een afgeronde hbo-opleiding Social Work / SPH met registratie ggz-agoog. 
 • bij voorkeur relevante werkervaring in herstel gericht werken.
 • affiniteit met leefstijl, sport en bewegen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.


Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Mauritzhof in Bussum, gespecialiseerd in herstelgerichte zorg  voor (jong)volwassenen. De focus binnen deze locatie ligt op het behandelen van mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Zij zijn de eerste acute fase voorbij, willen werken aan hun herstel, maar hebben vaak nog moeite op verschillende leefgebieden. Ze werken toe naar meer zelfstandigheid en kunnen dit leren via het wonen in de kliniek naar mogelijk meer regie door de mogelijkheid van wonen in een klein appartement, in de kliniek.

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.

Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als ggz-agoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Bussum.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marco Stronkhorst (teamleider Mauritzhof) via +316 22057094 of Marieke van der Kuyl (teamleider B&E centrum) +31 682855712. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Lees meer
Solliciteren vóór: 14-09-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator