Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Volwassenen met een autisme spectrum stoornis (ASS). Als sociotherapeut werk je in een multidisciplinaire team van de kliniek, onderdeel van het gespecialiseerde behandelcentrum Emerhese. De kliniek bestaat uit een aantal woningen waar volwassenen wonen met een autisme spectrum stoornis. Kortom, je bent er als sociotherapeut door: 
 • het sociotherapeutisch behandel- en leefklimaat vorm te geven zowel in groepsverband als individueel. 
 • methodisch efficiënt te werken, volgens de Autisme Centraal Methodiek, gericht op leefstijl en aandacht voor iedere cliënt. 


Jouw 32 nieuwe collega’s van de Emerhese behandelkliniek locatie Amersfoort, wachten al op je. Met jou als sociotherapeut zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk aan cliënten met autisme en bijkomende klachten begeleiding bieden bij hun dagelijkse activiteiten. Op het terrein van Zon & Schild vind je deze klinische locatie bestaande uit zes woningen waar in totaal 36 cliënten verblijven. De focus van de behandeling ligt op de reductie van bijkomende klachten naast autisme en het vergroten van de zelfredzaamheid. Iedere client heeft een maatwerk dagprogramma waarin werk of dag-/vrijetijd besteding is opgenomen. Dit vindt plaats op de werkplaats naast de woningen of buiten het terrein van Zon & Schild. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? We zijn een enthousiast multidisciplinair team die met volle kracht vooruit gaat en veel inspiratie heeft om te vernieuwen en te bouwen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk.
Ook kun je als sociotherapeut bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.326,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24 – 32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent in staat om methodisch en systemisch te denken en te werken. Daarbij ben je ook communicatief, want de aandacht gaat steeds meer uit naar het bij elkaar brengen van diverse milieus en het betrekken van het systeem van de cliënt. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde hbo opleiding Social Work / SPH met registratie GGZ-agoog.
 • ervaring in de psychiatrie met name met deze doelgroep.
 • de wil om te leren en om veranderingen in gang te zetten.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het  hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort.. Emerhese heeft drie locaties, een op het terrein van Zon & Schild en een locatie in de stad van Amersfoort en een in Almere. Er is een polikliniek voor diagnostiek en behandeling. Daarnaast heeft Emerhese een klinische afdeling op het terrein van Zon & Schild, deze bestaat uit zes woningen, een voorzieningengebouw, een werkplaats en een afdeling voor deeltijdbehandeling. 

Emerhese is ons expertisecentrum voor autisme spectrumstoornissen bij (jong) volwassenen.  Vanuit onze locaties in Amersfoort en Almere werken wij samen met zo’n 50 collega’s. Emerhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.

Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als sociotherapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort. 

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Gerben de Graaff (teamleider) via +316 13763445. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij 
Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Lees meer
Sluitingsdatum: 18-06-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator