Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Als secretaresse van het management Gooi- en Vecht ondersteun je de clusterhoofden in hun werkzaamheden en zorg je ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Daarin werk je nauw samen met het directiesecretariaat van de regio Gooi & Vechtstreek. Kortom, je bent er als secretaresse door:
 • efficiënt de agenda's te beheren (complex agendabeheer) en te ondersteunen in de verwerking van het e-mail verkeer.
 • diverse activiteiten te plannen en te organiseren, zoals contacten met externen, medewerker bijeenkomsten en strategiedagen.
 • diverse overzichten en schema's op te stellen.
 • zorg te dragen voor een goede introductie van nieuwe medewerkers en dit te faciliteren voor onder meer ICT/telefonie faciliteiten en kamerindeling.
 • overige werkzaamheden op secretarieel gebied op te pakken, zoals notuleren van overleggen.
Een enthousiast team van in totaal 5 clusterhoofden wachten al op jou. Dit team bestaat uit 3 hoofden behandelzaken en 2 hoofden bedrijfsvoering, werkzaam onder de regio directie Gooi & Vechtstreek. Wij zijn bezig om deze functie nieuw vorm te geven, hiervoor zoeken we een accuraat persoon die net even dat stapje verder kan denken dan er wordt gevraagd. Met jou als secretaresse zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, de clusterhoofden ontzorgen zodat zij zich kunnen richten op hun taken en verantwoordelijkheden binnen de regio. Jij ben het eerste aanspreekpunt en in de hectiek van de dag zorg je dat alles organisatorisch in goede banen wordt geleidt. Je speelt in op onverwachte zaken en je bent creatief in het bedenken van oplossingen.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast, toegankelijk en innovatief. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als  secretaresse bij GGz Centraal rekenen op:  
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.326,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.  
 • contract voor 24 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.   
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen, midden in de hectiek weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Daarbij ben je ook een verbinder en gericht op samenwerking, je kan goed inspelen op de wensen en verwachtingen van mensen. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:  
 • een afgeronde opleiding tot directie secretaresse/management assistent op hbo niveau, aangevuld met enkele jaren werkervaring binnen een soortgelijke functie.
 • uitstekende ICT vaardigheden (Office 365/User/InPlanning).
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.  

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi waar mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek terecht kunnen voor een breed behandelaanbod. Zowel ambulante en klinische zorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Ook kunnen doorverwezen patiënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst. 

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als secretaresse op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.
 
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering via telefoonnummer (+31 640848816). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Sluitingsdatum: 12-05-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator