Doorsturen
 
Doorsturen
 

leerling verpleegkundige HBO-V

'Doe wat je echt graag wilt en je zult geen dag in je leven echt aan het werk zijn' Spreekt jou dit aan dan heeft GGz Centraal een mooie opleiding voor jou! In september 2018 starten wij weer met een groep HBO-V leerlingen.Met de opleiding HBO-V word je opgeleid om hoogwaardige verpleegkundige zorg ...

 • Regio: AmersfoortAlmereErmeloLelystad
 • Vakgebied: VerpleegkundeOpleidingsplaatsen
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

'Doe wat je echt graag wilt en je zult geen dag in je leven echt aan het werk zijn' Spreekt jou dit aan dan heeft GGz Centraal een mooie opleiding voor jou! In september 2018 starten wij weer met een groep HBO-V leerlingen.

Met de opleiding HBO-V word je opgeleid om hoogwaardige verpleegkundige zorg te gaan bieden aan patiënten. Je bent in de loop van de opleiding werkzaam op meerdere afdelingen waar we mensen met een psychiatrische ziekte, complexe psychosociale problematiek of verslaving behandelen, verplegen en begeleiden. Deze problematiek heeft een weerslag op het dagelijks functioneren van de patiënt. Je ondersteunt patiënten die kort- of langdurend zijn opgenomen op basis van een verpleegplan. Je leert begeleiden bij zelfredzaamheid, psychosociaal & sociaal-maatschappelijk gebied. Uiteindelijk heb je geleerd de zorg te coördineren en te evalueren en ben je in staat om zelf werkbegeleider te zijn en beleidsmatige taken uit te voeren.
 
Ook leer je contacten te onderhouden met familie, bezoekers, mantelzorgers en andere hulpverlenende instanties. We verwachten dat je actief deel neemt aan relevante onderzoeken en studies op het gebied van de verpleegkundige praktijk.

Wat heb je nodig?

De instapeisen zijn:
 1. MBO-diploma verpleegkunde;
 2. het vermogen om op HBO-niveau te studeren;
 3. bereidheid om op verschillende afdelingen te werken binnen een contract van 32 uur;
 4. een proactieve studiehouding;
 5. een positief studieadvies van de Hogeschool.

Wat mag je verwachten?

 • wij bieden je bij de vacature van leerling verpleegkundige HBO-V een leerarbeidsovereenkomst voor 32 uur per week voor de duur van een jaar, bij voldoende resultaat (theoretisch en praktisch) wordt de overeenkomst verlengd tot drie jaar;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 40, met maximaal 6 ervaringsjaren;
 • de opleidingskosten (collegegeld en boeken) en 30 dagen studietijd à 6,4 uur worden volledig door de werkgever vergoed. Deelname aan MPB is onderdeel van de opleiding;
 • voor deze functie is sprake van een referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Waar ga je werken?


Een organisatie die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.
 
GGz Centraal, specialistische ggz in het midden van het land.
 
Wil je meer te weten komen over GGz Centraal en opleiden? Kijk dan op www.ggzcentraal.nl.

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie over de vacature leerling verpleegkundige HBO-V, neem dan contact op met de praktijkopleiders via praktijkopleiding@ggzcentraal.nl.

Wil je solliciteren, stuur dan je cv en brief met motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier.

Meer over GGz Centraal kun je vinden op de website of op werkenbijggzcentraal.nl

Reageren kan tot 19-07-2018.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen