Regio: Hilversum Bussum
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als medisch administratief medewerker ben je onderdeel van de afdeling medische administratie. Je zorgt voor de administratieve verwerking van patiëntgegevens en ondersteunt de behandelorganisatie. Kortom, je bent er als medisch administratief medewerker door:
 • cliënten uit te nodigen en in te plannen voor intake en diagnostiek.
 • aanspreekpunt te zijn voor cliënten en behandelaars.
 • de behandelorganisatie te ondersteunen bij caseload en het elektronisch patiënten dossier (EPD), zoals registratie van activiteiten tijdens behandeling, overplaatsing en ontslag.
 • te controleren op juistheid, volledigheid en tijdigheid van de registratie en financieringsvorm, en bij het afsluiten van de behandeling.
 • dossieraanvragen te verzorgen, voor in behandeling zijnde cliënten.
 • overige secretariële werkzaamheden op te pakken, zoals correspondentie, notuleren, wachtlijstbeheer.
Wij zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s. We zoeken iemand voor het secretariaat van de crisisdienst op locatie de Rembrandthof in Hilversum. En daarnaast zoeken we een nieuwe collega voor de backoffice op locatie de Mauritzhof in Bussum. Met jou als medisch administratief medewerker zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorgdragen voor de medische verslaggeving, het dossierbeheer en de secretariële ondersteuning van de behandelorganisatie. De medische administratie van de regio Gooi- & Vechtstreek (verdeeld over 4 locaties) bestaat in totaal uit ongeveer 30 medewerkers. Wij stemmen graag in goed overleg af wat jou werkdagen worden. In de vakantieperiodes zijn wij gewend om met elkaar te ruilen zodat wij een goede bezetting hebben en het werk door kan gaan. Er is een open sfeer op de afdeling en het team werkt nauw samen met andere collega's op verschillende niveaus in de organisatie.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Informeel en gezellig, hard werkend, stabiel. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als medisch administratief medewerker bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.037,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur.  
 • een contract voor 24-32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.  
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij beschikt over goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Je maakt makkelijk contact, je kan anderen goed informeren en je zorgt ervoor dat je de juiste informatie ontvangt. Daarbij ben je ook pro-actief en beschik je over analytisch vermogen. Bij jou is het werk in goede handen en wordt op een nauwkeurige en discrete manier verwerkt. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:  
 • een afgeronde mbo opleiding niveau 4.
 • kennis van wet- en regelgeving en administratieve processen. Bij voorkeur heb je relevante werkervaring in de psychiatrie en/of verslavingszorg en daarbij behorende medische terminologie en kennis van DBC’s binnen de GGz;
 • ervaring met diverse computerprogramma's en in staat om nieuwe systemen en procedures snel eigen te maken.
 • bij voorkeur kennis van indicaties zoals WLZ, LGGZ, WMO/ Meerzorg en VMR.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier. 
 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum of de Mauritzhof in Bussum. De Rembrandthof is onze hoofdlocatie in ’t Gooi waar mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek terecht kunnen voor een breed behandelaanbod. Zowel ambulante en klinische zorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Ook kunnen doorverwezen patiënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst. De Mauritzhof in Bussum, gespecialiseerd in sociale psychiatrie voor (jong)volwassenen.  De focus binnen deze locatie ligt op het behandelen van mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Zij zijn de eerste acute fase voorbij, willen werken aan hun herstel, maar hebben vaak nog moeite op verschillende leefgebieden. Ook kunnen volwassenen hier terecht voor deeltijdbehandelingen, overige therapieën en behandelingen als EMDR en IMR. Ambulante begeleiding in wijkteams wordt ook steeds vaker ingezet.

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medisch administratief medewerker op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.
 
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Anne Laan (teamleider medische administratie) via telefoonnummer +31 622430259. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.  
 
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Sluitingsdatum: 09-04-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator