Regio: Lelystad
Aantal uren per week: 28
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten in de leeftijdscategorie van 18-65 jaar met uiteenlopende psychiatrische ziektebeelden, met in sommige gevallen bijkomende problematiek zoals een verslaving en/of een licht verstandelijke beperking. Als verpleegkundige werk je op een open afdeling voor volwassenen voor wie tijdelijke opname noodzakelijk is. Kortom, je bent er als verpleegkundige door: 
 • patiënten te ondersteunen die opgenomen zijn.
 • zorg te dragen voor passende behandeling en zo toe te werken naar ontslag van de patiënt, daartoe werk je nauw samen met derden waaronder de gebiedsteams.
 • het doorlopend informeren van de behandelteams over de situatie van de patiënt.
 • contact te onderhouden met de naasten van de patiënt. Zij kunnen een belangrijke schakel vormen en waardevol zijn voor het herstel.
 • als persoonlijk begeleider de zorg te coördineer van een aantal aan jou toegewezen patiënten. 

Met 15 andere professionals vorm je het team open afdeling Meerzicht. Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het verzorgen van een psychiatrische behandeling voor patiënten die tijdelijk opgenomen zijn. Een opname kan ook dienen voor observatie, diagnostiek of klachteninventarisatie. Het verblijf op de afdeling is er op gericht  te ondersteunen om terugkeer naar de eigen woonsituatie mogelijk te maken en/of te begeleiden naar vervolgzorg. In de open kliniek in Lelystad, Meerzicht volwassenen, kunnen 20  patiënten opgenomen worden.
Het team bestaat uit verpleegkundigen, begeleiders, een psychiater, twee artsen en een maatschappelijk werker. Een gemêleerde groep, van verschillende leeftijden en ervaringen. Inbreng van eigen deskundigheid vinden wij belangrijk. In teamverband draag je de verantwoordelijkheid voor deze kleinschalig afdeling

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Wij zijn deskundig, open naar elkaar en naar onze patiënten toe en werken hard, maar wel met ons hart.  En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen.

 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk.
Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.326,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 24 - 28 uur per week per direct tot en met augustus 2021. Het betreft een tijdelijke vervanging maar bij wederzijds enthousiasme ligt verlenging van het contract, binnen de regio Flevoland, daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent flexibel dat vraagt de doelgroep waarmee je werkt ook van je. Daarbij ben je ook empathisch, je voelt goed aan wat de patiënt nodig heeft. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt en wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding verpleegkunde mbo niveau 4 of opleiding hbo-verpleegkunde (met BIG registratie).
 • klinische ervaring binnen de psychiatrie (vanuit opleiding of werk).
 • de bereidheid in een wisselend dienstenpatroon van dag/avond/nacht en weekend diensten te werken.
 • wellicht ervaring met de behandeling van autisme, verslaving, en dubbel diagnose.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Meerzicht in Lelystad. Vanuit Noord Flevoland en de Noordoostpolder kunnen volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek hier terecht voor een breed behandelaanbod. Er wordt zorg geleverd vanuit gebiedsteams, specialistische teams en/of klinieken. Met de A6 op steenworp afstand is deze locatie goed en bijna filevrij bereikbaar vanuit verschillende naastgelegen provincies.

De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Lelystad.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Sanne van Keulen (teamleider)
via +31 6 83420596. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 10-04-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn