Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 28
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Ouderen (60+) met psychiatrische problematiek. Als verpleegkundige van de deeltijdbehandeling van het Centrum voor Ouderenpsychiatrie (CVO) begeleidt je ouderen met psychiatrische problematiek die nog zelfstandig thuis wonen. Ze maken één of meerdere dagen/dagdelen in de week gebruik van de deeltijdbehandeling omdat alleen ambulante behandeling niet volstaat. Kortom, je bent er als verpleegkundige door:
 • begeleiding te bieden aan de groep en op individueel niveau.
 • leiding te geven aan groepsgesprekken.
 • contact te onderhouden met familie, naasten en andere betrokken hulpverleners of organisaties.
 • als persoonlijk begeleider een eerste aanspreekpunt voor patiënten te zijn.
 • jouw inzetbaarheid tijdens dagdiensten, uiteraard vragen we daarin wel flexibiliet.

Jouw nieuwe collega’s van de deeltijdbehandeling ouderen wachten al op je. Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg bieden aan ouderen. Vaak is bij deze patiënten sprake van angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsstoornissen en/of  verslavingsproblematiek. Het aanbod van de deeltijdbehandeling is gevarieerd en bevat individuele en groepsgesprekken, psychomotore therapie en cognitieve gedragstherapie.  Dit doe je samen met een enthousiast team van collega verpleegkundigen. Daarnaast werk je nauw samen met het betrokken multidisciplinaire behandelteam.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, leergierig en sterk in ontwikkeling. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. 

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1955,- en € 3326,- (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 20-28 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling. 
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.  
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.  
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent transparant en betrouwbaar, zodat je op open en doeltreffende wijze inhoud kunt geven aan de afspraken die binnen het behandelplan met de patiënt zijn vastgelegd. Daarbij ben je ook flexibel, zodat je samen met jouw collega's een optimale samenwerking kan vormgeven. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan:  
 • een afgeronde opleiding mbo/hbo verpleegkundige (met geldige BIG-registratie).
 • affiniteit en ervaring met ouderenpsychiatrie en/of gerontopsychiatrie.
 • ervaring met het begeleiden van groepen en groepsprocessen.
 • ervaring met CGT is een pré.
 • affiniteit met somatiek.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.  

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap. 

Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk het team van de deeltijdbehandeling ouderen van GGz Centraal in Ermelo. 

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met naar Martin ten Bouwhuijs (teamleider bedrijfsvoering) via +31 654333819. Voor vragen over desollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 03-05-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator