Regio: Amersfoort Ermelo
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

In nauwe samenwerking met onze locaties Veldwijk in Ermelo en Zon & Schild in Amersfoort verzorg jij de kaszittingen en registraties daarvan. Dit doe je samen met jouw collega zowel voor de cliënten die bij onze organisatie in behandeling zijn, als voor de afdelingen op de betreffende locaties. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • het verzorgen kaszittingen (in de ochtend) op locatie Veldwijk en Zon & Schild.
 • het uitvoeren van controles m.b.t. de kasuitgiftes.
 • juiste, tijdige en volledige registratie van de kastransacties.
 • samenwerking met de verschillende afdelingen binnen GGz Centraal.
Naast bovenstaande werkzaamheden ben je breed inzetbaar binnen ons team van 10 professionals die samen het team financiële administratie vormen. Met jou als medewerker financiële administratie zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, de juiste, tijdige en volledige registratie van gegevens (kosten en opbrengsten) van het bedrijfsproces van GGz Centraal. 

De afdeling financiële administratie heeft als doel om zo goed mogelijk te ondersteunen bij het proces van registratie ten behoeve van de resultaat verantwoordelijke zorgeenheden (RVZe's) en de overige vakcentra. De afdeling werkt aan het optimaliseren van de processen, digitalisering, rekening houdend met veiligheid én wet- en regelgeving. 
Onze afdeling bestaat uit drie teams: de boekhouding, registratie en controle en kasgelden in bewaring. Jij gaat werken in het team kasgelden in bewaring. In het team werk je samen met 1 collega. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de werkzaamheden in relatie tot de kas. Door samenwerking en afstemming kom je met elkaar tot een optimaal resultaat.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Gemotiveerd, nauwkeurig, gezellig, behulpzaam en altijd op zoek naar verbetering én efficiency. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als medewerker financiële administratie bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.854,- en € 2.757,- (CAO GGZ, functiegroep 35) op basis van 36 uur. Inschaling wordt gedaan op basis van ervaring en competenties. 
 • een jaarcontract voor 24 uur per week. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans. 
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt analytisch vermogen. Dit laat je zien door kritisch naar processen te kijken en actief met verbetervoorstellen te komen. Uiteraard ben je ook goed in het houden van overzicht, je stelt prioriteiten en weet wanneer welke processen moeten worden uitgevoerd. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde mbo opleiding, bij voorkeur met een administratieve specialisatie.
 • kennis en ervaring met Excel en Word.
 • kennis van de ggz (een pre, maar niet vereist).
Omdat we jouw competenties belangrijk vinden, zouden we het fijn vinden als je deze wilt toelichten in jouw motivatiebrief. 
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort en Veldwijk in Ermelo. Beide worden sinds de jaren 30 gebruikt als instellingsterrein voor de geestelijke gezondheidszorg. Op de omvangrijke groene landgoederen vind je meerdere behandellocaties en gebouwen. Met de A28 op steenworp afstand zijn de locaties goed bereikbaar. Het treinstation van Ermelo ligt op het landgoed zelf.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medewerker financiële administratie op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort en Ermelo.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Johan Bos (hoofd financiële administratie) via telefoonnummer +31 610364629.  Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Lees meer
Sluitingsdatum: 03-03-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator