Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 28
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Verschillende cliënten die (tijdelijk) verblijven op één van onze locaties in de Veluwe & Veluwe Vallei. Een cliënt ondersteunen die niet lekker in zijn vel zit, zorgen voor stabiliteit in een crisissituatie of groepssessies begeleiden voor cliënten met jeugdtrauma’s. Jij bent van alle markten thuis. Vanuit jouw expertise ben je breed inzetbaar, je kiest zelf waar en wanneer jij wilt werken. Kortom, je bent er als begeleider door:
 • een waardevolle bijdrage te leveren aan het behandelplan door jouw kennis van gedrag en dynamiek in te zetten.
 • nauw contact te onderhouden met de naastbetrokkenen van de cliënten.  
 • een actieve bijdrage te leveren aan het tot stand komen van behandelplannen en evaluaties.
 • te werken volgens de nieuwste ontwikkelingen, zoals Active Triad Recovery en herstelgericht werken.
Jouw nieuwe collega’s van de regio Veluwe & Veluwe Vallei wachten al op je. Met jou als begeleider zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, begeleiding bieden aan cliënten uit verschillende doelgroepen, daar waar het nodig is. Door te werken vanuit de flexpool krijg je de mogelijkheid om op meerdere afdelingen en bij verschillende behandelprogramma’s mee te draaien. Ook als je nog niet helemaal zeker weet waar je interesses liggen kun je op deze manier ervaring opdoen.  

Via een app op jou smartphone kun je het aanbod van de openstaande diensten inzien en hierop reageren. Op basis daarvan word je door het Roosterbureau ingepland op de dienst.  De meeste diensten zijn in verband met ziektevervanging en daardoor ad hoc, maar het kan ook voorkomen dat je voor een langere periode op een afdeling mee kunt draaien. Via de app heb je snel en makkelijk overzicht en houd je de regie.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als begeleider bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.326,-  (CAO GGZ, functiegroep 45, bij een contract van minimaal 24 uur per week) op basis van 36 uur. Bij een contract onder de 24 uur geldt een bruto maandsalaris tussen €1.955,- en €3037,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur.
 • afhankelijk van jouw voorkeur, een contract voor minimaal 4 uur tot maximaal 28 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent iemand die makkelijk contact maakt met cliënten en collega’s, je werkt immers steeds op andere afdelingen en in andere teams. Daarbij ben je ook creatief in het vinden van oplossingen en kom je met ideeën waar anderen misschien nog niet aan gedacht hebben. Vanzelfsprekend heb je vragen wanneer je op een nieuwe afdeling komt, je stelt deze zonder te aarzelen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 
 • een afgeronde opleiding Social Work of SPH met ggz-agoog registratie en enige ervaring binnen de ggz.
 • brede interesse in verschillende behandelprogramma’s en je bent flexibel inzetbaar zowel qua tijd als werkplek.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Verschillende afdelingen op Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt ls ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.

Als flexmedewerker wordt je vooral ingezet op de afdelingen die liggen op het terrein van Veldwijk in Ermelo.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als begeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Fokke Post (hoofd bedrijfsvoering), via +316 30302907 of bel met Titia van de Ridder (1e medewerker roosterbureau), via +31341 566916. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
Lees meer
Sluitingsdatum: 19-04-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen