Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor cliënten (volwassenen en jongeren) met een autisme spectrumstoornis. De ene dag werk je in de kliniek waar volwassenen wonen en de andere dag word je ingezet op de locatie waar de jongeren verblijven. Vanuit jouw expertise ben je breed inzetbaar, je kiest zelf waar en wanneer jij wilt werken. Kortom, je bent er als sociotherapeut door:
 • het sociotherapeutisch behandel- en leefklimaat vorm te geven zowel in individueel als in groepsverband.
 • methodisch efficiënt te werken, volgens de Autisme Centraal Methodiek, gericht op leefstijl en aandacht voor iedere cliënt.
 • een rol te spelen in het (weer) op gang brengen van het ritme van school, dagbesteding en/of werk en de client te stimuleren om dit patroon vast te houden.

Jouw nieuwe collega’s van Emerhese kliniek en Emerhese jeugd wachten al op je. Met jou als sociotherapeut zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, begeleiding bieden aan de cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Door te werken vanuit de flexpool krijg je de mogelijkheid om op meerdere afdelingen mee te draaien, zo behoud je je flexibiliteit en heb je veel afwisseling in je werk. De roosters worden ruim van te voren gemaakt, waardoor snel duidelijk is welke diensten er nog openstaan. Sommige diensten zijn in verband met ziektevervanging en daardoor ad hoc, maar het kan ook voorkomen dat je voor een langere periode op een afdeling mee kunt draaien.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Staan voor kwaliteit, leergierig en passie voor de doelgroep. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als sociotherapeut bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.326,- (CAO GGZ, functiegroep 45)  op basis van 36 uur. 
 • een contract voor een contract voor 20 - 32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent iemand die makkelijk contact maakt met cliënten en collega’s, je werkt immers niet altijd op dezelfde locatie. Daarbij ben je ook communicatief vaardig, want de aandacht gaat steeds meer uit naar het bij elkaar brengen van diverse milieus en het betrekken van het systeem van de cliënt. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt. Ook heb je voor deze baan: 
 • een afgeronde opleiding verpleegkunde hbo niveau (met BIG-registratie) of een afgeronde hbo opleiding Social Work / SPH met registratie GGZ-agoog. (om ingezet te kunnen worden bij Emerhese Jeugd is een SKJ registratie nodig, wij bieden de mogelijk om de SKJ registratie bij ons te verlengen of te behalen). 
 • ervaring in de psychiatrie met name met cliënten met een autisme spectrum stoornis.
 • ervaring in het werken met competentie gerichte modellen/Autisme centraal en/of Non Violence Resistance.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier


Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort.. Emerhese heeft drie locaties, een op het terrein van Zon & Schild en een locatie in de stad van Amersfoort en een in Almere. Er is een polikliniek voor diagnostiek en behandeling. Daarnaast heeft Emerhese een klinische afdeling op het terrein van Zon & Schild, deze bestaat uit zes woningen, een voorzieningengebouw, een werkplaats en een afdeling voor deeltijdbehandeling. 

Emerhese is ons expertisecentrum voor autisme spectrumstoornissen bij (jong) volwassenen.  Vanuit onze locaties in Amersfoort en Almere werken wij samen met zo’n 50 collega’s. Emerhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in de directe zorg als in de visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt de collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als sociotherapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort. 
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Gerben de Graaff (teamleider) via +316 13763445 of met Debbie Verhagen (teamleider) via +316  13821839.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 21-06-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen
Dax Teunissen

Recruitment Coördinator