Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 20
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Je gaat werken op de afdeling medische administratie op de locatie Centrum voor Ouderenpsychiatrie waar je mede verantwoordelijk bent voor alle administratieve zaken die zich op deze afdeling voordoen. Kortom, je bent er als medewerker medische administratie door: 
 • het bewaken en controleren van gegevens (met betrekking tot juist-, volledig- en tijdigheid) in het EPD (elektronisch patiëntendossier).
 • patiënten, behandelaren en externe partijen zowel telefonisch als persoonlijk te woord te staan.
 • het beheren van het telefoonverkeer en de e-mail.
 • een adequate verwerking van de correspondentie.
Samen met drie collega’s ben je verantwoordelijk voor alle administratieve zaken die zich op de afdeling medische administratie voordoen. Met jou als medewerker medische administratie zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, ondersteunen van collega’s met het zorg-administratieve proces en het aanspreekpunt voor behandelaren en cliënten te zijn. Daarnaast biedt de medische administratie ondersteuning aan de behandelorganisatie in brede zin. Onze werkdagen stemmen we in onderling overleg af, maar we stellen ons hierin flexibel op wanneer dit nodig is.

Hoe je het team het beste kunt omschrijven? Betrokken, enthousiast en informeel. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart. 
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Ook kun je als medewerker medische administratie bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.854,- en € 2.757,- (CAO GGZ, functiegroep 35) op basis van 36 uur. 
 • een contract voor 20 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een sterke persoonlijkheid, want je moet snel kunnen schakelen en anticiperen op onverwachte zaken. Daarbij ben je discreet, zodat je correct om weet te gaan met privacy gevoelige informatie. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de client altijd voorop stelt. Ook heb je voor de baan:
 • een afgeronde opleiding mbo+ of hbo en ben je ervaren in (medisch) administratieve processen.
 • kennis van financiering in de medische sector is een pré.
 • goede digitale vaardigheden, Word, Excel en wellicht ook User.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Ermelo, landgoed Veldwijk. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar.  

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medewerker medische administratie op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.  

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Niels Luiting (teamleider medische administratie) via +31 622636236 of Wilma Combee (teamleider medische administratie) via +31 613735265. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.  
Lees meer
Sluitingsdatum: 01-03-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen