Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Door administratieve processen nauwkeurig in te richten en service te bieden aan de behandelaren, het management, cliënten en verwijzers weet jij de medische administratie op de juiste manier in te zetten. Ook geef je leiding aan jouw collega's van de medische administratie en werk je nauw samen met jouw collega teamleiders. Als teamleider medische administratie is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • het aansturen van een team van 16 medewerkers en het uitvoeren van personeelsmanagement.
 • de verantwoordelijkheid te dragen voor een juiste, tijdige en volledige registratie van gegevens.
 • de behandelorganisatie te ondersteunen daar waar nodig.
 • een nauwe samenwerking te hebben met behandelaren en de collega’s van compliance en de zorgadministratie.
Jouw nieuwe collega’s van de medische administratie wachten al op je. Met jou als teamleider medische administratie zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, de behandelorganisatie administratief ondersteunen. De medische administratie vormt de spil binnen de regio en daarmee heeft jouw team een belangrijke rol in de primaire processen, de productieregistratie, beschikkingen en verdere ondersteuning aan de behandelorganisatie.  

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Betrokken, ervaren en collegiaal. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. We zien wie je bent en wat je kan. Ook kun je als teamleider medische administratie bij GGz Centraal rekenen op: 
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.218,- en € 4.131,- (CAO GGZ, functiegroep 50/55) op basis van 36 uur. Inschaling is mede afhankelijk van werkervaring.
 • een contract voor 32 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand. 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.  
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof. 
  Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent sociaal vaardig, initiatiefrijk en beschikt over een professionele en servicegerichte houding. Je vervult immers een spilfunctie in de organisatie en binnen jouw team. Ook sta je stevig in je schoenen, zodat je tegengestelde belangen op goede wijze weet te behartigen. Je past binnen GGz Centraal als je vanuit jouw expertise wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan: 
 • hbo werk- en denkniveau en kennis van en inzicht in organisatieprocessen.
 • een administratieve achtergrond met meerdere jaren leidinggevende ervaring.
 • kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van DBC's en je bent bekend met diverse financieringsstromen.
 • kennis van EPD User is een pré.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 patiënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze patiënten. Dit doen we door strategisch te verbinden, te blijven innoveren en als collega’s op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier


Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo. Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar. 

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider medische administratie op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Els van Zalinge (hoofd medische administratie) via +31 6831 317 44 of met Wilma Combee (teamleider medische administratie) via +31 6137 352 65. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 10-03-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dax Teunissen