Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

In nauwe samenwerking met onze locaties zorg jij voor de voorbereiding en uitvoering van facturaties. Ook verwerk je retourinformatie. Samen met jouw collega’s doe jij dit voor verschillende wetten waarmee wij te maken hebben; de zorgverzekeringswet (DBC’s en LGGZ), de WLZ, WMO en Jeugdwet. Als medewerker zorgadministratie is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • controles uitvoeren m.b.t. de registratie.
 • het factureren van de niet reguliere factuurstromen. Denk aan papieren facturaties, facturen voor cliënten buiten ons standaard verzorgingsgebied en jeugdige asielzoekers.
 • samenwerking met de verschillende locaties binnen GGz Centraal.
 • samenwerking met zorgverzekeraars/gemeenten.

Naast bovenstaande werkzaamheden ben je breed inzetbaar binnen ons team.
Met 13 andere professionals vorm je het team zorgadministratie. Met jou als medewerker zorgadministratie zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, de centrale verwerking en facturatie van de zorgregistratie voor de locaties en de overige vakcentra. De afdeling zorgadministratie heeft als doel om zo goed mogelijk te ondersteunen bij het proces van bronregistratie tot (uitvoering van) facturatie. De afdeling werkt aan het optimaliseren van de processen, rekening houdend met wet- en regelgeving, en de vorming van een professioneel kennis- en opleidingscentrum.
De afdeling bestaat uit twee teams: functioneel beheer en facturatie & registratie. Jij komt in het team facturatie en registratie te werken. In het team werk je samen met zes collega’s. Binnen het team zijn de werkzaamheden in principe verdeeld naar financieringsstroom.  In samenwerking en afstemming kom je tot een optimaal resultaat.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Gemotiveerd, gezellig, leergierig, nauwkeurig en behulpzaam. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als medewerker zorgadministratie bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.326,- (CAO GGZ, functiegroep 40/45) op basis van 36 uur. Inschaling wordt gedaan op basis van ervaring en competenties.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt analytisch vermogen. Dit laat je zien door kritisch naar processen te kijken en actief met verbetervoorstellen te komen. Uiteraard ben je ook goed in het overzicht houden, zodat je prioriteiten stelt en weet wanneer welke processen uitgevoerd moeten worden. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde mbo/hbo opleiding, bij voorkeur met een medisch-administratieve specialisatie.
 • kennis van en ervaring met Excel en Word.
 • kennis van de GGZ (financiering en facturatie).
 • kennis van het zorginformatiesysteem USER (pre, niet vereist).
Omdat we jouw competenties belangrijk vinden, zouden we het fijn vinden als je deze wilt toelichten in jouw motivatiebrief.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild in Amersfoort. Zon & Schild wordt sinds de jaren 30 gebruikt als instellingsterrein voor de geestelijke gezondheidszorg en is een van onze grootste locaties. Op het omvangrijke groene landgoed vind je meerdere behandellocaties en gebouwen. Met de A28 op steenworp afstand is deze locatie goed bereikbaar. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medewerker zorgadministratie op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Marleen Woudenberg-van Steeg (hoofd zorgadministratie) via telefoonnummer +31 610547053.  Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Lees meer
Sluitingsdatum: 03-03-2021
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator